Home > Vind hulp > Coachest | bij stress, burn-out, verlies en trauma

Coachest

Coach & psycholoog gespecialiseerd in stress, burn-out, verlies en trauma

Herken jij één of meerdere signalen bij jezelf zoals vermoeidheid, opgejaagd gevoel ,verminderde motivatie, moeite met ontspannen, korter lontje, somber gevoel, chaos in het hoofd of concentratie-problemen?

Als jij dit bij jezelf herkent, dan heb je na een langere periode van overbelasting en uitputting waarschijnlijk chronische stress, overspanning of burn-out ontwikkeld. Het verschil zit hem in de mate van uitputting van je lichaam en de mate waarin je hormonaal en neuraal ontregeld bent.

Coachest | Coachtraject

De aanpak van jouw stressklachten stemmen we dan ook hierop af. In het coachtraject leer je fysiek en mentaal te herstellen. Je krijgt inzicht hoe  jouw klachten zijn ontstaan en wat je stressoren zijn. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en meer te respecteren. Na het coachtraject kun je beter je eigen grenzen bewaken en jezelf daarin managen. Je ontwikkelt een functionele strategie die helpt herhaling van chronische stress in de toekomst te voorkomen. Je weet nu hoe stress bij jou werkt en hoe je er grip op kunt krijgen. Je krijgt weer plezier in het hier en nu.

Gebruikte methoden

Coachest werkt volgens wetenschappelijke onderbouwde methoden met als uitgangspunt de CSR-methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal. Deze methode pakt stressklachten en burnout psycho-biologisch aan. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Daarnaast kunnen verschillende interventies worden ingezet zoals cognitieve gedragstherapie, RET, systemisch werk, hartcoherentie, visualisatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Kwaliteit en professionaliteit vind ik erg belangrijk daarom werk ik volgens de Internationale Ethische Code van NOBCO.

Voor wie

Coachest heeft al vele managers, ondernemers en professionals geholpen hun stress en burn-out op te lossen. Met mijn praktische instelling coach ik resultaatgericht. Tijdens gesprekken zal ik kritisch maar ook met humor reflecteren. Daarbij ben ik empathisch en ga ik altijd van het positieve uit. Wil jij ook hulp in de aanpak van je stressklachten of burnout?  Neem dan contact met me op om kennis te maken.

Wie ben ik

Ik ben Esther Vos. Voordat ik mijn eigen praktijk begon heb ik 28 jaar gewerkt in corporate omgevingen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het doen van onderzoek naar werkdruk en het coachen bij stress gerelateerde klachten en burnout bij de medewerkers en managers. Mijn interesse in de mens loopt als een rode draad door mijn carrière. Mensen inspireren mij, in wat ze denken, voelen en hoe ze zich gedragen. Deze nieuwsgierigheid was de aanleiding dat ik een waslijst van opleidingen op dat gebied heb gevolgd. Zo ben ik Toegepast Psycholoog BSc, EMCC gecertificeerd EIA- Practitioner Coach en gecertificeerd CSR-partner coach.

 

Praktijkinformatie

Coachest | bij stress, burn-out, verlies en trauma

Esther Vos

Edisonweg 10-308
2952 AD Alblasserdam
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Coachest | bij stress, burn-out, verlies en trauma
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.