Home > Vind hulp > Coach voor werkgeluk

Make it work!

Burn-out (preventie), loopbaan en werkgeluk

Ben je vaak moe en leeg? Lukt het steeds minder om te genieten; van je werk, je collega’s maar ook de zaken daar omheen..? Of heb je het idee dat je op je tandvlees aan het lopen bent? Dat je werk (even) niet meer zo leuk is en niet lekker loopt, dat je vaak erg moe bent en op kan zien naar een volgende werkdag..? Een stemmetje van binnen zegt je dat als je zo door gaat – je om gaat vallen.

Lang dacht je dat het vanzelf wel goed zou komen.. maar steeds vaker besef je dat het toch fijn is en goed zou zijn wanneer er even iemand met je meedenkt..  Meedenkt in hoe je weer terug in balans kunt komen, weer meer werkgeluk kan gaan ervaren en veerkrachtiger in het leven kan komen te staan.

Misschien ben je al uitgevallen en zoek je hier handvatten bij. Of ben je juist net weer aan het werk na een periode van thuis zijn geweest door burn- out en wil je voorkomen dat je terug gaat vallen..

Als coach loop ik even met je mee zodat je vervolgens zelf weer verder kunt.. vertrekpunt is waar jij nu bent in je leven. Coaching is geen therapie;  patronen herkennen en erkennen en hier vervolgens opnieuw mee leren omgaan zijn de rode draad in de coaching. Meestal zijn tussen de 3 en 8 gesprekken al voldoende.

Mijn coachstijl is toegankelijk, pragmatisch en betrouwbaar. Ik richt mij voornamelijk op medewerkers in sociale beroepen. Denk hierbij oa. aan de gehandicaptenzorg, welzijn, jeugdzorg, onderwijs, verpleging, ouderenzorg, hulpverlening, verzorging, kinderopvang enz. Maar medewerkers uit andere sectoren zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Op de site van coachvoorwerkgeluk kun je meer info over de coaching, de studio en mijzelf vinden. Ook kun je via het contactformulier of de mail een vrijblijvende afspraak voor een gratis intake aanvragen. Deze plannen we dan op korte termijn in.

 

 

Praktijkinformatie

Coach voor werkgeluk

Jamie Bex

Pontanusstraat 20
6524HG Nijmegen
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie