Home > Vind hulp > Coach voor Lijf en Bedrijf | Delft

Coach voor Lijf en Bedrijf - Delft

Hi, ik ben Charissa van Meurs en als Coach voor Lijf en Bedrijf te Delft help ik jou heel graag om weer in verbinding te komen met jezelf!

Ken jij dat? Het gevoel waarbij je hoofd de controle heeft overgenomen? Gedachten die rondjes blijven rennen in je hoofd? Gedachten die jou beperken, beperken in wat je eigenlijk het liefst wilt doen. Ervoor zorgen dat blokkeert? Je bent de verbinding met jezelf kwijt en je hoofd heeft de regie overgenomen.

Je schrikt ’s nachts wakker en er is een continue stroom aan gedachten die niet meer lijkt te stoppen. Je hartslag schiet omhoog, ineens ben je klaarwakker. Dat is je hoofd die een loopje met je neemt. Dit is een heel herkenbare situatie voor velen, maar er zijn ook kleinere situaties waarin je hoofd onbewust de regie pakt en jij niet meer op jezelf vertrouwd. Je hoofd is een ballenbak vol met, vooral kritische beperkende , gedachten. Het gebeurt zelden dat jij tegen jezelf zegt: “Zo dit heb ik goed voor elkaar”, “Hier ben ik echt goed in” of “Hier ben ik zo trots op”. Veel vaker hebben we gedachten die zeggen: “Dit kan ik helemaal niet”, “Hier ben ik niet goed in” of “Ze vinden me vast raar”.

Kritische stem

De kritische stem in je hoofd zorgt ervoor dat jij jezelf niet serieus neemt, naar beneden haalt en je zelfvertrouwen verliest. Ik noem ze mindfucks, omdat ze jouw brein manipuleren met gedachten die helemaal niet waar zijn, maar die we wel geloven….Doordat we die stem zo serieus nemen ervaren we veel stress en angst. Niet nodig, want de angsten en stress zijn irreĆ«el, net als die torenhoge verwachtingen die je van jezelf hebt.

Het kan ook anders! Ik zorg ervoor dat jij weer zelfverzekerd, gelukkiger en vrij in het leven kan staan.

Neem ook eens een kijkje op: www.coachvoorlijfenbedrijf.nl

Praktijkinformatie

Coach voor Lijf en Bedrijf | Delft

Charissa van Meurs


Delft
  • In de natuur
  • Online