Home > Vind hulp > Coach-Support

Coach-Support

Coaching en Training voor meer Balans

Ben jij op zoek naar een coach die je op een effectieve en no-nonsense manier helpt om te gaan met jouw dagelijkse struggles? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik ondersteun je graag om weer meer balans te voelen, door te (her) ontdekken wie je eigenlijk bent en wat je graag doet. Als je dat helder hebt, kun je makkelijker keuzes maken, grenzen aangeven en doen wat je écht belangrijk vindt in je leven.

Bewustwording en eigen regie zijn daarbij heel belangrijk. Ik vertel je niet wat je moet doen, maar je gaat zelf actief aan de slag. Zo krijg je tijdens een traject zicht op wie je bent, wat je drijfveren en waarden zijn en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Dit doe ik altijd op een manier die écht bij je past. En je kiest zelf waar we afspreken, dat kan bijvoorbeeld wandelend in de natuur, op je werk of bij mij in de praktijk zijn. Het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt.

Naast een persoonlijk coachtraject geef ik ook workshops en trainingen. Dat kan zowel in een persoonlijk traject als in groepsverband. Kijk op mijn website voor meer informatie of neem contact met me op!

 

Praktijkinformatie

Coach-Support

Maaike van Rooijen

van Sminiaweg 11b
8468 MD Haskerdijken
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Coach-Support
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.