Home > Vind hulp > Claudia Cronin Coaching

Resultaatgerichte coach die jou ziet, hoort en begrijpt zonder oordeel.

Bewuste keuzes bepalen jouw levensgeluk!

Ik ben een resultaatgerichte en liefdevolle coach. Daarnaast kan ik direct zijn puur en alleen om jou in beweging te krijgen. Respect en gelijkwaardigheid zijn altijd één van mijn uitgangspunten. Als coach ben ik onbevooroordeeld. Vertrouwen en veiligheid zijn de sleutel tot openheid en dragen tijdens mijn coachsessies bij aan blijvende gedragsveranderingen. Ik houd er niet van om aan een dood paard te trekken, dit doe ik dan ook niet. Bij een wederzijds commitment om er samen voor te gaan zal ik er volledig voor jou zijn!

Een aantal van mijn specialismen zijn: de primaire oorzaak van gedrag snel inzichtelijk krijgen, blijvende gedragsveranderingen realiseren, terug in je kracht komen te staan, controle krijgen over mindset, authenticiteit herontdekken en het belang van zelfliefde ervaren.

Als gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige begeleid ik o.a. mensen die het echte contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dit kan vele oorzaken hebben, vaak is dit een gevolg van een onveilige of niet stabiele thuissituatie waarin je bent opgegroeid. Daarnaast begeleid ik ook mensen die gedragspatronen willen doorbreken, mensen die vastlopen in de snelheid van de maatschappij, mensen die veel bereikt hebben en toch een leeg of ongelukkig gevoel ervaren, of mensen die meer balans en geluk in hun leven willen waarbij vitaliteit en een gezonde levensstijl centraal staat.

Als je het contact met jezelf kwijt bent ben je vaak grotendeels aan het overleven in plaats van het leven met vertrouwen tegemoet te gaan. Je hebt vroeger gedrag aangeleerd wat nu niet meer dienend is en belemmerende overtuigingen weerhouden jou ervan te zijn wie jij werkelijk bent! Enige vorm van zelfrespect, zelfwaardering en vooral zelfliefde is vaak ver te zoeken. Opgekropte en/of weggedrukte emoties zitten dan opgeslagen in het lichaam. Waardoor het voelen van het eigen lichaam en de eigen behoefte niet meer goed waarneembaar is.

Het hebben van te lang en teveel emoties blokkeert de levensenergie, met alle gevolgen van dien. Door geen of onvoldoende contact met jezelf te hebben bestaat de kans dat je zwaar over je eigen grenzen heen gaat ongeacht de situatie. Wat weer boosheid, frustraties, eenzaamheid en het gevoel van onmacht en pijn kan geven. Je blijft zo (on)bewust niet dienend gedrag herhalen. Vastlopen en/of opgebrand zijn is vaak een gevolg van leven vanuit angst.

Ik zeg vaak; ik gun jou de pijn. Want achter de (emotionele) pijn zit letterlijk de volledige ruimte om jezelf te kunnen zijn!

Door de primaire emotie en de daaraan gekoppelde gebeurtenis te achterhalen, waarom je doet wat je doet, geeft dit inzicht in eigen gedrag en denkwijze. Dit inzicht zorgt ervoor dat je kunt kiezen om een andere weg in te slaan. Het is noodzakelijk de emotionele pijn te doorvoelen, hoe angstig en pijnlijk dit ook lijkt. Voelen is nodig om blijvende gedragsveranderingen te realiseren, zo werkt het brein. Anders denken, anders voelen, anders doen. Weet dat je tot veel meer in staat bent dan je in eerste instantie denkt. Door het ont-koppelen van opgedane ervaringen vanuit het verleden en de buitenwereld, ontstaat er ruimte jezelf te kunnen zijn.

Het verleden kan je niet veranderen! Je hebt wel de keuze of je vanuit je eigen kracht wil en durft te gaan leven. Wat is er gebeurd dat je bent gaan doen wat je doet? Samen met jou wil ik hiernaar kijken! Zodat jij jezelf kan ont-moeten en opnieuw mag ontmoeten. Weer voelen en contact krijgen met de intense kracht die al in jou zit. Kwaliteiten herontdekken en vanuit je eigen bewustwording, loyaliteit, authenticiteit, motivatie, kernwaarden, innerlijke veerkracht en zelfliefde gaan leven.

Ik heb de overtuiging dat zelfliefde de helende kracht is voor ieder mens. Zelfliefde is verre van iets zweverigs, het maakt jou juist sterk en trots.  Zelfliefde ontkracht gevoelens van angst, (chronische) stress, eenzaamheid, onmacht en doorbreekt niet dienende gedachten en gedrag. Het geeft positieve energie, zelfvertrouwen en levensvreugde. Het maakt je weerbaarder bij tegenslagen en/of uitdagingen. Dit is wat ik jou vooral gun!

Alles wat je buiten jezelf zoekt vind je binnenin jezelf. Zodra je gaat begrijpen hoe dit werkt maakt dit jou enorm zelfverzekerd. Tijdens onze coachsessies gecombineerd met training ga je leren hoe je dit voor jezelf gaat toepassen.

Ik werk met verschillende coach methodieken, gecombineerd met NLP technieken en mijn eigen levenservaring.

Tijdens een geheel vrijblijvende kennismaking vertel ik je graag meer over mijn werkwijze. Voel je welkom en vrij om contact met mij op te nemen!

Lieve groet,  Claudia Cronin

Praktijkinformatie

Claudia Cronin Coaching

Claudia Cronin

Oosterengweg 301
1212 CL Hilversum
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Claudia Cronin Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.