Home > Vind hulp > Cindy van Wijk (NLP) Training, Coaching en Workshops

Coaching voor leidinggevenden, (team)managers en (agile/lean) coaches

Als coach help ik jou in je ontwikkelingen met humor en op geheel eigen wijze en vanuit verbinding. We kijken samen naar wat jij nodig hebt, hoe jij het anders wilt. Daarin ben ik jouw gids, soms loop ik voorop, soms naast je en soms geef ik je een duw zodat je verder vooruit komt. Elke ontwikkeling is passend voor jou, zodat jij terug komt in jouw kracht.

Cindy van Wijk| Werkwijze

De begeleiding die ik bied is volledig op maat. Samen kijken we waar je nu tegenaan loopt, wat jouw hulpvraag echt is. Welke patronen en overtuigingen versterken je, en welke houden je tegen. Waar ga jij je in ontwikkelen. Dit doen we of bij mij in Aalst, of online, op locatie of bij jou. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Naast begeleiding op gebied van ontwikkeling,  burn-out en het geven van diverse trainingen werk ik ook als traumacoach. In mijn werk als traumacoach maak ik gebruik van Brainspotting. Brainspotting is een andere vorm van EMDR waarbij je lichaam en je geheugen samen de trauma(s) verwerken zonder dat jij deze bewust meemaakt of herbeleeft. Hiermee kun je het trauma een plaats geven, zodat je weer kunt genieten van het leven.
En indien dit nodig is gebruik ik deze techniek ook tijdens reguliere coachingssessies.

Meer informatie & Contact

Jij staat bij mij voo9rop. Een intake gesprek is dan ook kosteloos en vrijblijvend. Vertrouwen en een veilig gevoel zijn belangrijk om samen het coachingstraject aan te gaan.

Ik begeleid vooral leidinggevenden, (team)managers en (agile/lean)coaches. Voor het coachen gebruik ik mijn ervaring als NLP Trainer en Coach, alsook mijn werkervaring als Manager. Hiernaast heb ik veel verschillende verdiepingscursussen en specialisaties gevolgd. Wil je meer over mij weten, neem gerust contact met mij op, dan vertel ik de rest. Wil je een aantal referenties lezen? Deze kun je o.a. hier vinden.

Naast het coachen geef ik de opleidingen  NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en Verbindend Coach.
Ook geef ik diverse trainingen. Kijk hiervoor in de agenda of op mijn website.

 

Praktijkinformatie

Cindy van Wijk (NLP) Training, Coaching en Workshops

Cindy van Wijk

Maasdijk 84
5308JD Aalst
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Cindy van Wijk (NLP) Training, Coaching en Workshops
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.