Home > Vind hulp > ChristelCoaching

ChristelCoaching

Coaching voor kinderen, volwassenen en gezinnen

Dat jij je gehoord en gezien voelt is voor mij essentieel! Dit zorgt ervoor dat je je begrepen voelt. Hierdoor stel je je makkelijker open voor onze gesprekken. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk dit is.

ChristelCoaching | Werkwijze

De begeleiding die ik bied is volledig op maat. Ik kom naar je toe, we gaan lekker naar buiten, je komt naar mij in mijn praktijk in Heeswijk-Dinther of iets wat er tussen zit. Het gaat er om dat jij je prettig voelt. Tijdens de begeleiding activeer ik je om in beweging te komen, zowel mentaal als fysiek. Samen ontdekken we de kern van je hulpvraag en gaan daarmee aan de slag. Dit alles om een terugval te voorkomen.

Naast begeleiding op gebied van burn-out, bore-out en depressie ben ik ook gespecialiseerd in het verwerken van trauma’s. Hiervoor gebruik ik EMDR, visualisaties en EFT. Hiermee kun je het trauma een plaats geven, zodat je weer kunt genieten van het leven.

Meer informatie & Contact

Jij staat bij mij voorop. Een kennismakingsgesprek is daarom ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Een goede klik is de basis voor een geslaagd begeleidingstraject.

Ik begeleid van jong tot oud en ben opgeleid als all-round coach. Hiernaast heb ik veel verschillende verdiepingscursussen en specialisaties gevolgd. Wil je meer over mij weten, neem dan contact met me op, dan vertel ik de rest.

 

Praktijkinformatie

ChristelCoaching

Christel van der Heijden

Notendreef 4
5473SN Heeswijk-Dinther
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met ChristelCoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.