Home > Vind hulp > CayaYoga

Raja yoga specialist & Leefstijlcoach

Fit en vitaal voor vrouwen van 40UP

Caya yoga staat voor : Come As You Are.

Kom zoals je bent. Wat nou als je niet precies (meer) weet wie je bent?

Stel je hebt al een heel leven achter de rug, je bent 40+, je bent dochter, vrouw, echtgenote, vriendin, moeder, oma, werkneemster, collega, bazin, manus van alles…ga zo maar door.  Maar Wie ben jij nu werkelijk? Wat als alles wat je bent of dacht te zijn nu niet meer bij je past maar je weet niet wat er wel bij je past? Welke rol speel jij nog? Welk masker draag jij nog? Ben jij klaar om je te ont-wikkelen? Opzoek naar de kern van wie jij werkelijk bent?

Mijn naam is Carina en leef dit leven vol avontuur met zijn vele up’s en down’s. Hier heb ik veel levenservaring mogen vergaren op zowel het geestelijke als het emotionele gebied met twee burn-outs als leerschool. De eerste was blijkbaar niet genoeg ;-)
Daarnaast heb ik altijd een grote interesse gehad voor de holistische levenswijze. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat “heel” betekent. De geestelijke en lichamelijke mens is één.

Als sinds 1996 ben ik actief op het gebied van alternatieve geneeswijzen en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb opleidingen gedaan in : Reiki, Theta healing, NLP, Mindfulness, Kristal master, Cosmic flower therapy, Inverse wave therapy, Hotstone massage, reconnective healing en The Reconnection.
Vanaf 2016 ben ik gediplomeerd Raja yoga docent en al deze methoden hebben mij laten inzien dat er niets mooier is dan te groeien vanuit je eigen authentieke kern en daar sterker en evenwichtiger uit vandaan te komen.

Je moet wel lening, slank, jong, mooi en flexibel zijn om yoga te beoefenen. Een algemene misvatting die ik vaak hoor en zie bij vrouwen en wat hun tegenhoudt om op les te komen of een afspraak te maken. Yoga gaat namelijk niet om het uiterlijk maar om het innerlijk ont-wikkelen. En ja, we beginnen wel van buitenaf om uiteindelijk bij jouw unieke kern uit te komen.

Yoga betekent verenigen. Als je yoga beoefent stimuleer je de natuurlijke balans tussen de linker en de rechter lichaamszijden, de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf, tussen lichaam en geest en denken en voelen. Je wordt levenslustig en zult je-zelf weer her-vinden via zelfonderzoek. Raja yoga ziet het fysieke, mentale en spirituele zijn van de mens als één geheel. wordt je gewaar van een innerlijke helderheid en een gevoel van tevredenheid en dankbaarheid.

Raja yoga is op een geweldloze en liefdevolle manier je lichaam en geest aanpakken.

Raja yoga coaching leert je te mediteren, rust te verkrijgen in je hoofd en lijf en weer in contact te komen met je authentieke zelf.

Raja yoga-coaching is voor jou geschikt, als:

 • Je zoekt naar rust in je hoofd en stress uit je lijf
 • Je een vrouw bent van 40 UP met overgang gerelateerde klachten
 • Je je-zelf wilt her-vinden
 • Je je rol niet meer wilt spelen en klaar bent om je masker af te zetten
 • Je twijfelt of yoga wel iets voor je is maar je wel graag beter in je lijf wilt voelen
 • Je graag wilt leren mediteren
 • Je weer fit en vitaal wilt voelen
 • Je wilt leven met vreugde en gemak
 • Je werk en privéleven wil verbeteren
 • Je gezondheid en welzijn wilt verbeteren
 • Je vrede wilt vinden in een hectische levensstijl
 • Je het je-zelf gunt

Coaching traject

Hoe ziet het coaching traject eruit?

Het begint met de eerste stap, samen een kopje koffie/thee drinken tijdens een intake gesprek, online via Zoom of whatsapp.

Dit duurt een half uur en is gratis.

Daarna krijg je van mij een plan van aanpak en kunnen we aan de slag!

1 privéles van 60 minuten kost € 60,-

3 privélessen € 165-

6 privé lessen € 325,-

Kun jij wel wat hulp gebruiken op je levenspad ?
Het begint met de eerste stap…en bij de vervolgstappen kan ik je helpen.

 

Praktijkinformatie

CayaYoga

Carina Meijer

Kruiszwin 4336
1788 RB Julianadorp
 • Bij jou thuis
 • In de praktijk
 • Online