Home > Vind hulp > CAYA Coaching

Begeleiding en coaching bij persoonlijke transformatieprocessen

Wie diep durft te duiken in zichzelf, zal mooie schatten ont-dekken over zichzelf én het leven

Mijn naam is Erica Hofstra, bijna 47 jaar, moeder van 2 prachtige (tiener)dochters en in een hele fijne liefdevolle LAT-relatie met mijn partner Berno. Mijn passie is het helpen van mensen die door diepe transformatieprocessen gaan. Dit is mijn eigen levenspad en ik voel het als mijn roeping om anderen hierin te begeleiden.

Mijn coaching en ondersteuning is gericht op het “meer jezelf worden” en dat gaat via de weg van de emoties. Het durven voelen van alles wat je tegenkomt als je vol voor je harstverlangens gaat. En nu vraag je je misschien af hoe je weet of je je hart volgt. Het simpele antwoord is: Dan klopt alles in je leven, dan ben je overal tevreden over en blij mee. Maar voor de meeste mensen geldt dit niet, vaak is er onvrede over 1 of meerdere aspecten van je leven; je gezondheid, je relaties, je werk en je persoonlijke ontwikkeling zijn hierin de belangrijkste levensgebieden. Als het hierin niet stroomt dan kan dit een behoorlijke impact op je leven en je algehele gevoel van welbevinden hebben.

In mijn sessies gaan we naar een diepere laag kijken van dit gebied waar het voor jou nu niet stroomt. Dit doen we door “naar binnen te keren”, een term die je misschien weleens hebt gehoord. We gaan onderzoeken wat er in jou leeft aan gedachten, gevoelens en ervaringen die ervoor zorgen dat je nu niet krijgt waar je naar verlangt. Zo’n sessie is meestal heel dynamisch, er kan van alles gebeuren en naar boven komen en ik leid je daar doorheen. We gaan eigenlijk samen “dansen”, waarin jij het tempo en de diepgang bepaald. Het is een reis die we samen maken en humor is een belangrijk aspect in mijn coaching, dus ik zal ook lichtheid proberen te brengen als het allemaal te zwaar wordt.

Met de wijsheid van dit moment heb ik 3 trajecten ontwikkeld om je te kunnen dienen in jouw proces om meer jezelf te worden of een completere versie van jezelf te worden. De sessies duren gemiddeld zo’n 1,5 uur per keer. Ook is verslaglegging na een sessie mogelijk, om je te helpen met het re-integreren van wat er in de sessie naar boven is gekomen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden, vraag naar de mogelijkheden.

Kennismakingstraject

5 sessies om jezelf en mij beter te leren kennen

Transformeren kan een pittig proces zijn en daarom begeleid ik mensen graag voor langere tijd. Ik word er zelf blij van als ik echt een tijdje kan meelopen met iemand die door lastige stukken gaat, de worsteling, de ups en downs, de successen en de verliezen, alles wat er langskomt als jij meer jezelf gaat worden zijn zaken waar ik graag mijn energie aan geef. Om gedegen aan zo’n traject te starten heb ik dit kennismakingstraject ontwikkeld. Aan de hand van een intakeformulier zet je een intentie en bepaal je 3 focuspunten waar jij verandering in wilt en daar gaan we mee aan de slag. In deze 5 sessies heb je zicht gekregen op je belangrijkste blokkades en afhankelijk van je niveau van zelfliefde en moed om deze obstakels te overwinnen heb je deze al kunnen transformeren zodat je weer meer in balans bent. En je hebt kunnen proeven aan mijn stijl van begeleiding, de tools die ik gebruik en mijn energie. Mocht je behoefte hebben aan meer, dan kun je instappen op een van mijn langdurige begeleidingstrajecten.

Ont-moet je Ware Zelf-traject

10 sessies die leiden tot inzicht en transformatie

Wil je direct de diepte in met jezelf dan kun ook meteen starten met het Ont-moet je Ware Zelf-traject. Naast het intakeformulier om je intentie en focus te bepalen, zijn er nog 2 vragenlijsten die je in gaat vullen om inzicht te krijgen in wat jou er nog van weerhoudt om meer jezelf te kunnen zijn. De eerste vragenlijst gaat over je verleden, de eerste 21 jaar van je leven zijn namelijk heel bepalend voor waar je nu staat. Hier zijn de meest hardnekkige patronen ontstaan die je nu niet meer dienen. De tweede vragenlijst gaat over je verlangens, wat wil je nu eigenlijk écht, wat klopt bij wie jij diep van binnen bent?

De informatie uit deze vragenlijsten ga je inzetten tijdens de sessies, jij bepaalt waar je dieper naar wilt kijken. Door je verleden aan te kijken, te verwerken en op te schonen, maak je steeds meer ruimte voor wie je werkelijk bent en je echte hartsverlangens. In 10 sessies heb je goed zicht gekregen op wie je bent en kun je beter keuzes maken die kloppen voor jou. Of je dat ook doet is aan jou, niemand anders dan jijzelf kan bepalen waar je klaar voor bent en wat je bereid bent om aan te gaan. Er is vaak heel veel moed nodig om stappen te zetten buiten je comfortzone, dus ik zal je zeker aanmoedigen maar jij bepaalt óf en hoever je gaat in het maken van dappere keuzes.

Thuiskomen bij jezelf

20 sessies die leiden tot het maken van dappere keuzes

In dit traject ga je er helemaal voor, je wilt inzicht, heling en kiezen voor een leven dat klopt bij wij jij diep van binnen bent. Je vult dezelfde vragenlijsten in als bij het “Ont-moet je Ware Zelf”-traject en ik begeleid je bij het maken van de dappere keuzes en de gevolgen die dit voor je heeft op het moment dat jij daar klaar voor bent. Je gaat staan voor wie je werkelijk bent en richt je leven in naar jouw manier van zijn. De sessies zijn naar vrije keus in te zetten, dus of je er nou 6 maanden, een jaar of langer over doet maakt niet uit. In het begin zal de begeleiding waarschijnlijk intenser zijn en naarmate je reis vordert zal er waarschijnlijk meer tijd tussen de sessies zitten. Het leven gaat in golven dus ook hier mag je in mee bewegen.

 

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan ook een kijkje op mijn website en neem contact op voor een kennismakingsgesprek om af te stemmen hoe ik jou kan helpen.

Praktijkinformatie

CAYA Coaching

Erica Hofstra

Nicolaas Beetsstraat 15
9636GJ Zuidbroek
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met CAYA Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.