Home > Vind hulp > Castellum Consult

Je problemen onder de knie en je leven weer terug.

Hoe je een betere versie wordt van jezelf.

Je wilt een probleem succesvol oplossen. Misschien zelfs wel meerdere problemen tegelijkertijd. Of dit een burn-out is, stress in het algemeen, een whiplash of problemen op je werk.

Waarom kiezen voor Marijke van Noort van Castellum Consult?

Je kunt met mij over vele problemen in gesprek gaan, zelfs als het zaken zijn die moeilijk zijn. Ik ben een goede luisteraar, ga heel vertrouwelijk met je informatie om en zal je helpen om de kracht te vinden een nieuwe draai te geven aan je leven. Hoe uitzichtloos het voor jou ook misschien lijkt. Hierbij kan ik ook gebruik maken van testen, oefeningen, spellen en zelfs zaken als astrologie, tarot of het spiritueel enneagram. Daarbij ben ik heel praktisch ingesteld en sluit ik

Wat anderen zeggen:

“Aanrader voor iedereen, Castellum Consult maakt het duidelijk en geeft je de tools voor een beter leven. Waardevol advies en zeer onder de indruk van het gemak waarmee lastige onderwerpen worden omgevormd naar oplossingen.”

———

“Marijke is een lieve vrouw die goed luistert naar je wensen en behoeftes. En je erg op je gemak stelt.”

Levenservaring geeft aansluiting.

Ook ik heb in het leven het nodige meegemaakt waardoor inleving makkelijker gaat. Zaken als burn-out, whiplash met NAH, geldproblemen, combineren van werk en kinderen en hormoonwisselingen zijn mij niet vreemd. Gelukkig heb ik deze zorgen zelf ook weer opgelost. Met mijn kennis en ervaring kan ik ook jou helpen je problemen op te lossen op een manier die je ook in de toekomst kunt toepassen.

Ik ben een toegankelijk mens en werk met iedereen. Van mensen zonder opleiding tot mensen die academisch geschoold zijn. Van schoonmaker tot directeur.

Mijn praktijkruimte is gezellig ingericht, prikkelarm en coronaproof. Mocht Noorden moeilijk bereikbaar zijn, dan zijn er alternatieven op andere locaties zoals Alphen aan den Rijn en Haarlem. Huisbezoek is ook mogelijk (tegen toeslag). Digitaal is een optie al heeft dit voor het eerste gesprek niet mijn voorkeur.

Castellum Consult | Personal Coaching

 

Lees meer over burn-out op mijn website: http://www.castellumconsult.nl/burn-out-begeleiding.html

Lees meer over enneagram op mijn website: http://www.castellumconsult.nl/coachen-met-het-enneagram.html

 

Praktijkinformatie

Castellum Consult

Marijke van Noort

Gerberastraat 29
2431 XM Noorden
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie