Home > Vind hulp > Carla Jansen van Rosendaal Life-Mind Creation Coach en Burn-out Expert

Leer om te gaan met stress en voorkom voor altijd jouw burn-out

Leer de kracht van je hart en je mind te gebruiken om stress te hanteren en het leven te creëren zals je dat wilt

Je gedachten en overtuigingen bepalen je stress, je stresslevels en je leven. Dit gebeurt op verschillende manieren die allemaal invloed hebben op hoe jij je voelt, je gezondheid, je werk, je privéleven.

Kort gezegd: je gedachten creëren je leven.

Wanneer jij het leven wilt leiden dat je in je dromen steeds voor je ziet, dan kun je dat zelf leren creëren. Let wel, het vraagt om doorzetten, om open te staan voor eerlijke en rechtstreekse feedback, om echte motivatie, energie en om dagelijkse actie.

Wanneer je écht wilt veranderen, moet je er écht iets  voor doen.

Ik werk enkel met mensen die echt gemotiveerd zijn en weten dat enkel zij verantwoordelijk zijn voor hun leven. Die er echt voor willen gaan en de nodige inzet tonen. Die inzien dat zij zelf diegene zijn die de omstandigheden waarin ze zijn zélf gecreëerd hebben, simpel omdat het zo werkt.

Of, als je nog niet zover bent maar wel wilt leren om het leven op die manier te benaderen en te leven. Om zelf verantwoordelijkheid te pakken.

Herken jij jezelf hierin?

En heb jij klachten als slecht slapen, malende gedachten, geen focus of concentratie, lage energie, kleine “klachtjes” van allerlei aard en wil je daar van af? Of wil je weer in contact  komen met je gevoel?

Of zit je al zo ver in je burn-out dat je helemaal stil zit?

Het kan ook zijn dat het prima gaat met je maar je wilt een burn-out voorkómen, of simpel met de dagelijkse uitdagingen leren omgaan op een manier die prima voelt.

Misschien wel gewoon jezelf upgraden naar de next level. In al deze gevallen ben je welkom.

Neem dan contact op. Ik ga altijd eerst het gesprek aan met je om te kijken wat er is, wat je wilt en of we een match zijn.

Pak jezelf op, breng jezelf naar next level en ga ervoor om het leven te gaan creëren dat je “eigenlijk” graag wilt.

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Carla Jansen van Rosendaal Life-Mind Creation Coach en Burn-out Expert

Carla Jansen van Rosendaal

Knoop 18
6641RE Beuningen
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie