Home > Vind hulp > canna coaches

Is dit herkenbaar voor je?

 • je slaapt slecht (of helemaal niet)
 • je krijgt dat stemmetje in je hoofd niet stil
 • je bent je focus volledig kwijt
 • je hebt het gevoel dat niets je nog lukt

Door stress, medicatie, vervuiling, slechte voeding en tal van andere (vaak externe) factoren kun je uit balans komen. In je hoofd wordt je overspoeld door gedachten, ben je de structuur kwijt, weet niet wat je nu wilt in je leven, bent bang om keuzes te maken. Je lichaam is een weerspiegeling daarvan. Je hebt pijn, slaapt slecht, je voelt je dik of hebt juist last van ondergewicht. Tijd voor verandering!

Breng jouw lichaam en geest weer in balans!

Zou het niet heerlijk zijn als je weer lekker in je vel zit, en ten volle van het leven kunt genieten? In mijn praktijk bied ik verschillende vormen van lichaamstherapie, trainingen en ontspanningstechnieken aan om jouw patronen te kunnen doorbreken. Deze kunnen worden geïntegreerd in een coaching traject, en zijn tevens apart te boeken.

 • Coaching
 • Massagetherapie
 • Ademcoaching
 • Meditatie & visualisatie
 • Mindfulness based stress reductie (MBSR)
 • Ademcoaching
 • Tension Releasing Excercises (TRE)

 

Je krijgt hierdoor beter inzicht in jezelf, ervaart rust en leert nieuwe mogelijkheden te zien en te omarmen. Omdat ieder mens uniek is, is elk coaching traject weer anders. Samen kijken we naar wat voor jou het beste past.

Massage en coaching?

In het westen zijn we vooral gewend om een duidelijke scheiding te maken tussen lichaam en geest. Een massage dient in dat perspectief vooral ter ontspanning van het lichaam, terwijl coaching is gericht op het psychisch welzijn. Anders gezegd; een massage is gericht op het ontspannen van de spieren, terwijl het bij coachen gaat om levensvragen, ambities en mentale blokkades.

Massage doet echter veel meer dan louter zorgen voor fysieke ontspanning. Het laat energie weer vrij door het lichaam stromen, waardoor niet enkel lichamelijke klachten maar juist ook emotionele blokkades verdwijnen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, leer je beter naar luisteren naar je lichaam en je eigen ik. Je ontdekt wat het is dat je écht wilt. Coaching en massage versterken elkaar.

We werken met meerdere ontspannings-, ademhalings-, meditatie en massagetechnieken.

Training & Consulting

Training

Welke verhaaltjes vertel jij jezelf elke dag? Wist je dat 95% van jouw gedachten EXACT dezelfde zijn als die van gisteren? Dezelfde gedachten leiden tot dezelfde keuzes, die dezelfde ervaringen geven, wat je dezelfde emoties geeft, waar je vervolgens weer exact dezelfde gedachten over hebt. De cirkel is rond. Tijd om je patronen te doorgronden en aan te passen naar wat jou wél dient? Canna Coaches biedt jou de handvatten die je nodig hebt om zelf thuis oefeningen kunnen voortzetten, zodat herhaling plaats heeft en verandering permanent is.

 

Consulting

Wil je weten over de werking van fytocannabinoïden als CBD? Heb je specifieke vragen over dosering en toediening? In een adviesgesprek bespreken we jouw specifieke situatie en gezondheid. Bel of mail voor een afspraak, of kijk op de website voor de mogelijkheden.

Waar?

Mijn praktijk bevindt zich in het Heart House in Bussum. Dit prachtige gebouw, in een vorig leven een school geweest, is een centrum van welzijn en bewustwording. Het ademt een heerlijke, inspirerende sfeer uit.

Spreken we af in mijn praktijk, en is het jouw eerste keer daar? Dan wacht ik je op, beneden in het Heart Café.

Lukt het je niet om naar mijn praktijk te komen? Of vind je het lastig, gezien alle maatregelen? Ik kom graag naar jou toe, of spreek online met je af. Afspreken op locatie, bijvoorbeeld op de hei of in bos, is ook prima.

Wie is Dyveke?

Mijn naam is Dyveke Kok. Ik ben 40 jaar, en woon samen met mijn man en onze twee kindjes in Hilversum. In 2015 herstelde ik van zenuwpijn, slapeloosheid en depressiviteit. In het half jaar tijd dat ik met deze klachten had rond gelopen, heb ik me telkens weer verbaasd over de intense wisselwerking tussen lichaam en geest.

Mijn herstel werd bespoedigd door een niet-psychoactief extract uit de bloemen van de cannabisplant. Gefascineerd door deze krachtige werking, dook ik diep in de materie en ontdekte onder meer dat wij mensen zelf stoffen aanmaken die lijken op de stoffen uit de cannabisplant. Dit bleek slechts het topje van de ijsberg: wij mensen beschikken over een soort lichaamseigen cannabissysteem, dat continue zorgt voor balans in tal van lichaamsprocessen. Het bekrachtigd als het ware de connectie tussen lichaam en geest.

Deze kennis vormt de basis voor mijn manier van coaching, waarbij ik vanuit holistisch perspectief kijk naar zowel mentale processen als signalen die je lichaam (soms onopgemerkt) geeft. Dit breng ik tot uiting in mijn praktijk canna coaches.

 

meer over Dyveke
Praktijkinformatie

canna coaches

Dyveke Kok

Huizerweg 54
1402AD Bussum
 • Bij jou thuis
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie