Home > Vind hulp > Caja&Co

HSP coaching met paarden

Uit je hoofd en in je lijf!

Wist je dat 75% van de hoogsensitieve personen (HSP’s) een burn-out krijgt? Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, de lat hoog leggen, perfectionisme, veel piekeren, langdurige overprikkeling, je eigen behoeftes negeren, te weinig rust nemen. Allemaal elementen van een HSP die niet in balans is en daardoor een groot risico loopt op overspannenheid of een burn-out.

Ik heb zelf een burn-out gehad en ik kan het iedereen aanraden. Je lichaam dwingt je om eindelijk eens andere keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen.
Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Als HSP ben je gevoeliger voor stress en overprikkeling en is het des te belangrijker dat je goed voor jezelf zorgt.

Inzicht in kwaliteiten en valkuilen van hoogsensitiviteit

Als HSP coach help ik je met inzicht krijgen in je HSP kwaliteiten en valkuilen. We werken samen aan hoe je beter om kunt gaan met overprikkeling, met piekeren en hoe je meer rust voor jezelf kunt creëren. Rust in je hoofd en rust in je lijf.
Ook kan ik je helpen met het vinden van een passende baan en werkomgeving. Want als HSP vind je het uitermate belangrijk om voldoening uit je werk te halen en je kwaliteiten in te kunnen zetten om anderen te kunnen helpen. Een omgeving waarin jij goed tot je recht komt, is dan super belangrijk.

Paardencoaching

Hoogsensitiviteit en paarden zijn een goede combinatie. Paarden zijn super sensitief en hebben van nature een kalmerende werking op mensen. Paarden zijn ontzettend goed in grenzen aangeven terwijl ze goed voor zichzelf én de kudde zorgen. Daar kunnen we als HSP veel van leren!
Ben je bang voor paarden, dan coach ik ook zonder paarden. Ik ben ook NLP coach en natuurcoach.

Werkwijze HSP coaching

Een traject begint altijd met een kennismakingssessie van 1 uur. Je kunt dan bepalen of je of een klikt voelt met mij en mijn werkwijze. Het vervolgtraject bestaat uit coachsessies van 1,5 uur die om de 2 á 3 weken plaatsvinden.
Met de paarden coach ik op een fijne plek in Moordrecht. Zonder paarden coach ik ook in Dordrecht en Rotterdam.

Twijfel je of je hoogsensitief bent, doe dan de HSP test op mijn website.
Ook als je je niet herkent in hoogsensitiviteit ben je van harte welkom. Leren om in balans te blijven en goed voor jezelf te zorgen, is voor iedereen nuttig.

Neem de eerste stap naar meer balans en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Praktijkinformatie

Caja&Co

Caja Revenich

Billitonstraat 189
3312 SC Dordrecht
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Caja&Co
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.