Home > Vind hulp > Buro Boeg

Buro BOEG maakt je leven kloppend

Praktijk voor EFT en coaching

Herken je dit?
De laatste maanden heb je het idee dat je in een soort soapserie beland bent. Er gebeurd van alles en je staat erbij en kijkt erna. Je lijkt totaal geen overzicht te hebben, je bent opgejaagd en onrustig  Je voelt je non stop schuldig en hebt het idee dat je iedereen teleurstelt, ook jezelf.

Herkenbaar? Laat mij je helpen! In een kort life coachingtraject (9 afspraken) gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die positieve, sterke en onafhankelijke vrouw wordt die weer de regie over haar leven heeft.

Samen gaan we jouw onrust, stress en frustraties aanpakken zodat je meteen meer rust en overzicht hebt. Hoera! We halen samen de belemmeringen weg waardoor dat nu niet lukt zodat jij weer die relaxte vrouw kunt zijn die plezier heeft in haar leven en werk.

Ik leer jou de eerste sessie de EFT methode (emotional freedom techniques) zodat je altijd en op ieder moment invloed kunt uitoefenen op jouw emoties, gedachten en lichamelijke klachten.

 

Wie ben ik?
Ooit was ik miss “in control”. Ik deed mijn werk goed, was een attente vriendin, runde mijn huishouden, had veel afspraken met leuke mensen, keek positief de wereld in en draaide voor wat extra werk of gedoe mijn hand niet om. Ik genoot volop van het leven en haalde er echt alles uit.

Dat deed ik een paar jaar geleden niet meer. Ik was gespannen, had een kort lontje, leverde niet de kwaliteit die ik wilde, zag tegen dingen op, was vergeetachtig, had veel hoofdpijn en voelde me continu onrustig en opgejaagd. Wat baalde ik daarvan! Op een dag realiseerde ik me waar ik mee bezig was en op dat moment besloot ik om er iets aan te doen. Ik ben iemand die de regie over haar leven pakt en het was me ineens duidelijk dat ik dat jaren niet gedaan had.

Ik ben daarop de opleidingen tot stresscounselor en EFT behandelaar (emotional freedom techniques) gaan doen om zo weer de blije relaxte en leuke Daphne te worden. Ik zal eerlijk zijn, ook ik heb af en toe nog stress en reageer kribbig op mijn omgeving als dingen niet gaan zoals ik ze bedacht had, alleen is dat nu zoveel minder en ik kan het bijsturen. Heerlijk! Ik sta weer aan het stuur van mijn leven en doe weer zonder schuldgevoel waar ik blij van word en op een manier dat anderen daar ook blij van worden.

 

Wil jij ook weer die stabiele vrouw worden die de controle over haar leven, werk en emoties heeft? Graag onderzoek ik vrijblijvend of ik jou daarbij kan helpen. We maken altijd eerst online kennis voordat jij en
ik besluiten of we samen aan de slag gaan.

Groetjes Daphne

Praktijkinformatie

Buro Boeg

Daphne Beurskens

Molenstraat 16
6645BT Winssen
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Buro Boeg
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.