Home > Vind hulp > Fleur Oude Voshaar – Burn-out coach voor vrouwen

Uit je burn-out met een persoonlijk programma

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe een burn-out voelt. Je bent uitgeput je op zoek naar houvast. Misschien slaap je slecht, heb je last van pieker- of angstaanvallen en is je lichaam ontregeld, met allerlei (vage) klachten als gevolg.
Samen met een Ayurvedisch arts heb ik het programma ontwikkeld dat ik zelf graag had gehad, met daarin aandacht voor lichaam en geest.

Lichaam, geest en hormonen

Het werken aan een burn-out is complex. Er is namelijk niet één knop waar je aan moet draaien: je lichaam en geest hebben allebei aandacht nodig als je duurzaam wilt herstellen. Het hormonale stelsel is daarin cruciaal, want bij een burn-out is er altijd sprake van een langdurige verstoring door o.a. cortisol in het systeem. Maar waar te beginnen? En hoe zorg je ervoor dat je niet nóg meer moet (van jezelf)? In mijn programma kijken we wat jij kunt doen (en laten!) om weer in balans te komen, zodat jij je energie en sparkle weer terugkrijgt!

Lifestyle-coaching, voedingsadvies en massages

Welke patronen in jouw leven zorgden ervoor dat je hier terecht kwam? Wat is belangrijk voor jouw herstel? En hoe zorg je ervoor dat je niet in dezelfde valkuilen blijft stappen? Daar gaan we naar kijken tijdens de coaching-sessies. Daarna kijken we naar hoe je jouw lichaam en hormonen kunt balanceren met passende voeding. En last but not least vormen Ayurvedische massages een belangrijk onderdeel van het programma. Deze zijn onmisbaar om je zenuwstelsel en hormonen te balanceren, je lichaam te ontgiften en je geest te ontspannen.

Burn-out basispakket

Veel van mijn cliënten starten met het burn-out basispakket. Dit is een pakket van 5 sessies met daarin:

 • Intake (1u – online)
 • Voedingsadvies (1,5u – online)
 • 3 vervolgsessies (1u – online)

​Burn-out programma

In het complete burn-out programma krijg je naast de 5 sessies ook 3 Ayurvedische massages van 1,5 uur.
Let op: helaas is dit programma vanwege corona tijdelijk niet beschikbaar.

 • Intake (1u – online of in praktijk)
 • Voedingsadvies (1,5u – online of in praktijk)
 • 3 vervolgsessies (1u – online)
 • 3 Ayurvedische massages (1,5u in praktijk)

Speciaal voor vrouwen

Mijn programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De focus ligt op het hormonale en emotionele systeem van de vrouw – en dat is nou eenmaal anders dan dat van de man. Hierin ben ik gespecialiseerd en ervaringsdeskundig.

Post-nataal pakket voor jonge moeders

In de afgelopen jaren heb ik ingezien dat de post-natale zorg voor de vrouw heel veel overeenkomsten heeft met de behandeling van een burn-out. Daarom ontwikkelde ik een speciaal pakket voor jonge moeders met daarin:

 • Ayurvedische olie-massage
 • Huisgemaakte, voedzame en balancerende maaltijd
 • Tips & tricks voor borstvoeding, slaap en zelfzorg
 • Bij de moeder thuis

Een afspraak maken

Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn agenda. Wil je eerst meer informatie? Laat dan je gegevens achter op mijn website, op bel me op 06-53517803, dan kunnen we telefonisch kennismaken.

 

 

Praktijkinformatie

Fleur Oude Voshaar – Burn-out coach voor vrouwen

Fleur Oude Voshaar


Haarlem
 • In de praktijk
 • Online