Home > Vind hulp > Burn-out Specialist > Meet Me Coaching

Meet Me Coaching

Burn-out Specialist | Coach | Trainer

 

Meet Me coaching | Judith Willems

Als manager werkte ik in het bedrijfsleven en zag dat het steeds vaker voorkwam dat mensen in een burn-out terecht kwamen. Ik vroeg me af waardoor dat kwam en ben me daarin gaan verdiepen. Er bleken een aantal redenen te zijn. Waarvan de meest voorkomende was dat mensen vaak zichzelf niet kunnen zijn. Waardoor ze dingen gaan doen omdat ze verwachten dat het zo moet of hoort, maar wat uiteindelijk misschien wel helemaal niet bij ze past. En als je dat maar lang genoeg volhoudt is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt. Het is vaak niet eens zo duidelijk dat je jezelf niet bent, omdat je het al zolang doet dat het lijkt alsof dit bij je hoort. Daarom ervaren mensen het vaak ook als moeilijk aan te geven waardoor ze stress, een ongelukkig gevoel of andere problemen ervaren.

Ik merkte dat ik meer passie had voor de begeleiding van mensen dan de commercie en heb me bekwaamd in het coachvak. Ruim 16 jaar geleden heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen met mijn eigen bureau voor coaching en training, Meet Me Coaching. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in burn-out en kwam ik in aanraking met Acceptance and Commitment Therapy.

Meet Me Coaching | Werkwijze

Mijn coaching is gebaseerd op ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Het is een wetenschappelijk aangetoonde, zeer effectieve vorm van cognitieve gedragstherapie. Met behulp van ACT word je je bewust van wie jij bent en wat jij wilt, gebaseerd op jouw waarden. Je gaat zien wat het ‘denken’ voor invloed heeft op jouw leven, zowel in positieve als negatieve zin. Daarbij leer je dat al jouw gedachten en gevoelens er mogen zijn en alleen al dat gegeven geeft heel veel ruimte. Je gaat anders leren kijken naar beperkende gedachten, zodat je je daar niet meer door laat beïnvloeden. Dingen mogen spannend en eng zijn, maar jij laat je er echter niet meer door weerhouden dingen te doen die je graag zou willen. In mijn coachtraject werk ik met 8 sessies van twee uur. Het traject wordt ondersteund door een app en een werkboek, zodat je ook buiten de sessies om bezig blijft met jouw proces. De resultaten van dit coachtraject zijn heel positief. Op Trustpilot kan je onafhankelijke ervaringen over dit traject lezen.

De ACT-methode is gebaseerd op 6 fundamenten. Deze zijn: Acceptatie, Defusie, Mindfulness, het Zelf, Waarden en Toegewijd Handelen. Door ACT toe te passen gun je jezelf een waardevol leven.

Meet Me Coaching | Praktijk

In mijn praktijk combineer ik een scherpe intuïtie met de kennis uit mijn opleidingen en jarenlange ervaring. Jouw traject krijgt daarbij mijn onverdeelde aandacht. Als een sessie wat uitloopt omdat het proces nu eenmaal vraagt wat langer door te gaan, laten we dat gewoon gebeuren. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over extra kosten, die zijn er niet. Ook zal ik ervaringen uit mijn eigen leven met je delen, als dat jouw proces dient. Omdat het leren van ACT in de periode na de sessie zit, waarin je gaat oefenen met wat in de sessie is besproken, krijg je toegang tot een app en werk je met een werkboek. De stof in de app is heel toegankelijk en ik krijg er dan ook veel positieve reacties over. Het maakt duidelijk waar je in je proces mee bezig bent en helpt je inzichten te krijgen. Het maakt dit burn-out traject erg effectief.

Kosteloze kennismaking 

Onze eerste afspraak is altijd kosteloos. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat je eerst de gelegenheid krijgt om kennis te maken met mij. Pas als dat goed voelt en je voor mij wilt kiezen, kunnen we samen aan de slag.

Neem vandaag nog contact op voor een kosteloze kennismaking via Zoom   

 

NOBCO

Meet Me Coaching is lid van de NOBCO, de branchevereniging voor beroepscoaches. Als lid van de NOBCO zorg ik ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Dit doe ik door trainingen en cursussen te volgen. De NOBCO organiseert ook workshops over diverse onderwerpen. Hierdoor blijf ik als coach up-to-date. En dat is belangrijk om jou de beste hulp te kunnen geven.

 

Meet Me Coaching | Locaties

Coaching is mogelijk in Amersfoort/Leusden, Hilversum en Utrecht. De sfeer in mijn coachruimtes is prettig en helpt je in de goede stemming te komen. Verder is er natuurlijk goede koffie en lekkere thee, ook niet onbelangrijk!

 

 

Praktijkinformatie

Meet Me Coaching

Judith Willems

Kerkweg 7
3832 RH Amersfoort/Leusden - Ook coaching in Hilversum en Utrecht -
  • In de praktijk
  • Online