Home > Vind hulp > Burn-out Specialist > Choice by Mind

Choice by Mind stress en burn-out coaching

Op naar de beste versie van jezelf

Heb je stressklachten en gevoel van spanning in hoofd en lijf? Pieker je veel? Vind je het moeilijk om gewoontes te veranderen? Zit je laag in je energie? Of is er iets anders waardoor je op dit moment niet de persoon bent die je wilt zijn?

Dan help ik je graag om dit op te lossen!

Mijn werkwijze in het kort:

Bij onze kennismaking kijken we of er een klik is voor samenwerking en bespreken we je hulpvraag.  Met een eenvoudige meting wordt duidelijk wat de oorzaak is dat je uit balans bent en vertel ik je hoe dit op te lossen is. Ervaring vanuit de praktijk leert dat dit met 5 tot 7 bijeenkomsten het geval zal zijn. Daarbij hoef jij alleen jezelf te zijn en bepaal jij het tempo waarin we werken.

Je wordt je bewust van je patronen en belemmerende gedachtes die jouw klachten veroorzaken. Door eigen ervaring en gebruikmaking van o.a. NLP methodes leer ik je hoe je weer de regie krijgt over je leven en met de nieuw verkregen inzichten ‘zelfstandig’ op koers kunt blijven. Jou in je kracht- en met goed perspectief te zien vertrekken aan het eind van het traject is waarom ik voor dit mooie vak heb gekozen.

Spreekt dit je aan?
Neem dan contact met me op om een afspraak te maken!

Hartelijke groet,
Piet Barendregt

 

Praktijkinformatie

Choice by Mind

Piet Barendregt

Hongerlandsedijk 50
3201LW Spijkenisse
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Choice by Mind
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.