Home > Vind hulp > Cees Franke Coaching

Burn-out klachten?

Als je worstelt met burn-out klachten, overmatige stress, zingeving / identiteitsvraagstukken en/of alcohol- en drugsmisbruik, dan help ik jou je leven te leiden waar jij diep van binnen naar verlangt. Mijn uitgangspunt daarbij is onder andere het individuatieproces van Carl Gustav Jung.

Voor burn-out klachten discreet coachingstraject.

Voor mensen die liever een discreet traject volgen gezien hun maatschappelijke positie is mijn aanbod de mogelijkheid om anoniem en in een veilige omgeving in mijn praktijk te Ursem aan herstel te werken.

Groepstrainingen en Рcoaching  voor burn-out klachten en alcohol- en drugsmisbruik

Naast individuele coaching bied ik ook twee transformatie-groepen Op weg naar jeZelf aan.

 • De zondag-groep voor mensen met burn-out klachten, overmatige stress en zingevings- / identiteitsvraagstukken. Start 15 januari 2023 a.s.
 • De zaterdag-groep is specifiek gericht op mensen die blijven worstelen met nuchter leren leven en regelmatig terugvallen in alcohol- en/of drugsmisbruik.
  Start 21 januari 2023 a.s.
 • Acht weken in kleinschalig groepsverband Op weg naar je Zelf op in psychotherapiepraktijk Hart & Ziel te Heiloo.

Laagdrempelig en snel

In mijn praktijk te Ursem werk ik proactief en snel. Je kunt direct in mijn agenda een eerste sessie boeken. Meestal kun je al binnen een week terecht. Speciaal voor intakes en de eerste sessie heb ik tijd in mijn agenda geblokt.

Lees meer op mijn website

De ervaring van Martin

Worstelend met levens- en zingevingsvragen en met belemmerende patronen zoals verslaving, heb ik een sessie bij Cees geboekt. En dat ik daar goed aan heb gedaan, is een understatement.

Ik werd ontvangen in een heel prettige omgeving, waar Cees een veilige en ontspannen sfeer biedt. Zijn manier van coachen heeft mij veel gebracht en veel geleerd. Ik heb in deze uitgebreide sessie nieuwe inzichten gekregen, maar ben ook de relatie tussen bijvoorbeeld mijn gedrag en mijn verslaving gaan begrijpen. Cees is een coach die echt naar je luistert waardoor hij heel gericht naar de kern kan gaan en je op een respectvolle manier kan confronteren met je eigen overtuigingen en handelen. Hierdoor ontstaat een helderheid die ik als heel waardevol heb ervaren.

Voor een ieder die met deze of vergelijkbare thema’s worstelt, zou ik Cees 100% aanbevelen. Zelf ga ik in ieder geval zeker nog terug voor een vervolg!

Martin B.

Praktijkinformatie

Cees Franke Coaching

Cees Franke

Rustenburgerweg 1
1646 WJ Ursem, gemeente Schermer
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Cees Franke Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.