Home > Vind hulp > NLPro-Coaching

NLPro-Coaching helpt!

Bij burn-out, overspannen, angst, fobie, trauma en relatieproblemen

Burn-out kan heel lang duren…. maar dat hoeft niet.

Burn-out is een landelijk probleem en wordt veroorzaakt door angst en het te lang negeren van stresssignalen. Het is geen ziekte, maar heeft wel verstrekkende gevolgen. Als werkgever loop je de kans een werknemer een jaar of langer kwijt te zijn. Als werknemer is er kans dat je de “stempel” burn-out je leven lang meedraagt. Snelle en effectieve behandeling is dus van groot belang en als werkgever en werknemer samenwerken, is de kans groot dat het probleem redelijk snel is opgelost i.p.v. een jaar of langer. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je informeren.

Angst, fobie en trauma

Angst voor bijvoorbeeld spinnen, honden of liften kan je leven behoorlijk lastig maken, net als een fobie en trauma. Het kan leiden ook tot burn-out. En toch is het niet nodig hiermee door te blijven lopen. Het is mogelijk om binnen een paar sessies (soms al in één sessie) het probleem voor het grootste deel (en vaak ook helemaal) te doen laten verdwijnen. Loop er dus niet langer mee door en maak vrijblijvend een afspraak om je te laten informeren over de mogelijkheden. Wat zou het je kunnen opleveren?

Onze garantie

Inmiddels hebben wij al vele cliënten mogen begeleiden en trainen bij hun herstel en het oplossen van hun specifieke probleem. Belangrijk hierin is dat we ongeacht het probleem ongeveer twee maanden na de behandeling een terugkom sessie inplannen om te testen of alles goed heeft gewerkt en of er nog nazorg nodig is. Zo weten we dat je de best denkbare zorg hebt ontvangen.

Jouw privacy is gewaarborgd. Wanneer je samen met je werkgever afspreekt het burn-out traject in te gaan, wordt schriftelijk vastgelegd hoe we de voortgang terugkoppelen. Zo blijf je altijd de controle houden over wat er besproken wordt.

Praktijkinformatie

NLPro-Coaching

Linda Commandeur & Jack Smit

De Trompet 2930
1967DD Heemskerk
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met NLPro-Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.