Home > Vind hulp > Buitencoach Alien

Buitencoach Alien

Buitencoach Alien

Wil je weer aan het roer staan van jouw leven? Ik help je graag weer op je eigen kompas te varen!

Wil jij ook beter je grenzen aangeven? Zou je blijer met jezelf willen zijn? Vind je het ook lastig om jezelf te blijven of weet je eigenlijk niet meer wat je zelf nou leuk vindt?

Het gebeurt zo vaak dat we onszelf voorbij lopen omdat alle aandacht uitgaat naar anderen in je omgeving en naar je werk. Je wilt juist bij jezelf stil staan en genieten van het hier en nu! Herken je dat je zoveel ‘moet’ van jezelf? Dat je vaak over je eigen grenzen heengaat en niet altijd blij bent met jezelf?

Je bent niet de enige! Het is logisch dat je het soms lastig vindt om meer voor jezelf te kiezen.

Ik ga je helpen om beter je grenzen aan te geven, zodat jij jezelf zekerder voelt en lekkerder in je vel zit. Hierdoor word je blijer met jezelf en weet je weer wat belangrijk voor JOU is; je kunt dan ook keuzes maken die goed voor JOU zijn.

We gaan samen op pad door het bos of over de heide rondom Oosterbeek en Arnhem. Door in de natuur te zijn kom je vanzelf al meer tot rust. In combinatie met onze gesprekken zal je echt stappen gaan maken in de juiste richting, ook als je aan het begin nog niet weet welke richting dat gaat zijn.

Praktijkinformatie

Alien van Alst
  • In de natuur
  • Online
Neem direct contact op met
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.