Home > Vind hulp > Boerderijcoaching

Boerderijcoaching

Met Boerderijcoaching help ik – Linda Kok – om de puurste versie van jezelf terug te vinden. Ik geloof dat we allemaal een innerlijk weten hebben, maar dat we dit soms kwijtgeraakt zijn door onverwerkte emoties. Deze emoties kunnen ontstaan in onze jeugd, door gebeurtenissen zoals verlies, ziekte of een onveilige thuissituatie. Als we deze emoties niet verwerken, kunnen ze ons belemmeren in ons leven.

Ik help mensen om deze emoties te herkennen en te verwerken en gebruik hiervoor verschillende methoden.

Wil jij ook (weer) rust, ontspanning, zelfvertrouwen en zelfliefde?  Neem vrijblijvend contact met me op.

boerderijcoaching

Boerderijcoaching | Werkwijze

Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen bij het verwerken van onverwerkte emoties. We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek in een veilige omgeving waarin persoonlijke problemen en uitdagingen worden besproken.

De kern van mijn werkwijze is de reversiemethode, die het mogelijk maakt om onverwerkte emoties te identificeren, bloot te leggen en te helen. Hierbij staan herinneringen uit het verleden centraal, die het heden nog kunnen beïnvloeden. Door middel van de reversiemethode kunnen deze emoties en herinneringen terug in de tijd worden gedraaid en onder begeleiding alsnog worden verwerkt.

Daarnaast maak ik gebruik van Chakra Balancing, Systemisch werk, het Enneagram en NLP oefeningen. Deze methodes zijn allemaal gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en worden aangepast op jouw behoeften en wensen.

Boerderijcoaching vindt plaats op de boerderij, in een omgeving met verschillende dieren – zoals koeien, schapen, een pony en de hond. Dit zorgt voor een rustgevende omgeving waarin je je op je gemak voelt en je je kan concentreren op het proces van verwerking. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om een sessie tussen de dieren plaats te laten vinden.

Aanbod

Jaartraject

Het jaartraject is voor mensen die zich van buiten wel goed lijken te voelen, maar van binnen fysieke of mentale problemen ervaren. Deze problemen zijn moeilijk op te lossen en je hebt al veel geprobeerd, maar het lijkt niet te werken. Je voelt je niet gehoord en je weet het niet meer.

Het traject helpt je om de kern van je problemen te vinden en deze bij de wortel aan te pakken. Stapje voor stapje worden oude patronen en overlevingsmechanismes zichtbaar. Deze patronen en mechanismes zijn vaak aangeleerd in je jeugd en hebben je gevormd, maar ze staan je nu in de weg. Door je hier bewust van te worden, heb je de keuze om het anders te gaan doen.

Het jaartraject bestaat uit een combinatie van online modules en persoonlijke sessies. De modules geven je de kennis en tools om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. De persoonlijke sessies zijn bedoeld om je te begeleiden en te ondersteunen in je proces.

Meer informatie jaartraject

2-daagse Deep-Dive

Deze 2-daagse workshop is voor vrouwen die hun hart willen openen en de bron van onvoorwaardelijke liefde in zichzelf willen aanboren.

De workshop bestaat uit o.a. een Cacao ceremonie, Kintsugi heart ritueel, Opstelling van het hart en een Opstelling van het innerlijk kind.

Meer informatie 2-daagse

Volle Maan Meditatie

Tijdens de Volle Maan Meditatie wordt er eerst een intentie gezet. Daarna wordt er een ontspannende en verbindende meditatie gegeven, afgestemd op de energie van de maan. Voorafgaand aan de meditatie wordt de energie van de deelnemers gereinigd. Na de meditatie is er tijd om na te genieten en na te kletsen. De meditatie is een mooie manier om te ontspannen en te verbinden met jezelf en de maanenergie.

Meer informatie Volle Maan Meditatie

Praktijkinformatie

Boerderijcoaching

Linda Kok

Verlengde Roemersdijk 6
1921 CR Akersloot
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Boerderijcoaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.