Home > Vind hulp > BodyMind Training & Therapie

BodyMind Training & Therapie

Holistische Praktijk voor Psychosociale hulpverlening, Lichaamsgerichte Psychotherapie en Yoga

Ervaar je emotionele, mentale of lichamelijke klachten? Heb je bijvoorbeeld last van veel stress in je leven, ervaar je klachten die steeds terugkeren of heb je een ingrijpende ervaring meegemaakt?

Wees welkom bij Anne Braspenning van BodyMind Training & Therapie

BodyMind Training & Therapie | Werkwijze

BodyMind Training & Therapie is een holistische praktijk voor psychosociale hulpverlening, lichaamsgerichte psychotherapie en yoga. In de training, therapie en begeleiding wordt er gebruik gemaakt van het lichaam als informatiebron. Uit ervaring blijkt dat het lichaam altijd weer een ingang geeft om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en contact te maken met wat van wezenlijk belang voor je is.

Lichaamsgerichte psychotherapie

Bij lichaamsgerichte therapie wordt het lichaam gebruikt als informatiebron om inzicht in jezelf te krijgen. Je leert je lichaam beter kennen en je wordt bewust van hoe spanning en stress zich opbouwen in het lichaam. Vervolgens leer je hoe je deze spanning en stress kunt loslaten, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Stapsgewijs leer je om de verworven (nieuwe) inzichten en veranderingen te integreren in je dagelijks leven.

Psychosociale hulpverlening

Psychosociale hulpverlening is voor iedereen anders en betreft echt maatwerk. Door middel van psychosociale hulpverlening word je ondersteund bij het verhelpen van je (psychische) klachten die zijn ontstaan door problemen op persoonlijk, relationeel of maatschappelijk gebied.

Yoga Zevenbergen

In de yogalessen besteed ik aandacht aan het hier en nu, adem, acceptatie en zachtheid. Elke yogales bestaat uit diverse lichaamshoudingen (Asana’s), adem- en ontspanningsoefeningen en oefeningen op het gebied van mindfulness.

Lees meer over Yoga in Zevenbergen

 

BodyMind Training & Therapie | Meer informatie & Contact

Interesse in mijn aanbod? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of neem direct contact op via het contactformulier op Balansportaal (zie rechterzijde).

De praktijk van BodyMind Training & Therapie bevindt zich in Zevenbergen (NB) tussen Breda en Dordrecht.

Praktijkinformatie

BodyMind Training & Therapie

Anne Braspenning

Paardenbloem 1
4761 WT Zevenbergen
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met BodyMind Training & Therapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.