Home > Vind hulp > Mikis Stekelenburg

Begeleiding met aandacht

Ik ga mijn best voor je doen, en we doen het samen

 

Met welke vragen of klachten kun je bij mij terecht?

Als individu of duo kun je bij mij terecht met spanningsklachten, omgaan met stress, zingevingsvragen, moeite met concentreren, angstgevoelens, overmatig piekeren, en met het accepteren van dat wat je (nu) niet kunt veranderen. Dit kan via aansluiting bij een groepstraining maar ook individueel. Ik heb mensen met zeer uiteenlopende problematieken begeleid, dus ik schrik niet snel van een hulpvraag.

Voor teams en organisaties bied ik andere diensten, kijk hiervoor bij www.centrumbodhi.nl/zakelijk. Voor de zakelijk geïnteresseerde is het misschien goed te weten dat ik in de jaren 2000 zeven jaar teamtrainer en teambuilder heb gewerkt (tot de financiële crisis van 2008) en ook opgeleid ben als organisatiekundige (Erasmus Universiteit).

 

Mijn dienstenpakket

Sinds 2011 werk ik vanuit ons eigen Centrum als mindfulness-trainer (MBSR), teamtrainer, en trainer Mindful Werken. Behalve groepstrainingen bied ik ook individuele coaching en ontwikkeltrajecten. Zowel fysiek als online. Kijk gerust even op www.centrumbodhi.nl voor meer informatie over wie ik ben en wat ik bied.

In 2023 heb ik me binnen het mindfulness-werkveld gespecialiseerd tot ‘trauma-sensitief mindfulness therapeut’. Dit vanuit de nieuwste inzichten in de werking van ons zenuwstelsel. Zie voor meer informatie over deze werkwijze de website van Dorle Lommatzsch, door wie ik ben opgeleid als bijzonder soort traumatherapeut: www.openbewustzijn.nl.

 

Hoe ik werk, en wat dit jou kan brengen

Mindfulness is geen ‘quick fix’, maar geeft wel een duurzaam resultaat. Onderhoud (het blijven trainen van je aandacht) is daarbij wel doorslaggevend. Mijn werkwijze is geen ‘troubleshooting’ maar veel meer een (aanzet tot) transformatie.

Wat ik je vooral leer is enerzijds meer grip te krijgen op je eigen aandacht (concentratie), en anderzijds om regelmatig even afstand te nemen van je gedachten, emoties, en fysieke gewaarwordingen (observeren). Om te leren navigeren tussen actie en reflectie, tussen ‘doen’ en ‘zijn’, en tussen inspanning en ontspanning. Met als resultaat minder piekergedachten, betere regulering van emoties, meer ontspanning, en een dieper inzicht in de kern van wie je bent en wat je drijft.

Woorden zijn 1 ding, maar wat ik je vooral te bieden heb is mijn 20 jaar ervaring als trainer en als coach/ontwikkelpartner.

 

Nieuw in 2024: online Mindful Consult (50 min)

Een Mindful Consult is in essentie een kort en vrij compact coaching-gesprek. Op basis van gelijkwaardigheid, en met mindfulness als leidraad en werkwijze. Om de beschikbare tijd goed te kunnen gebruiken is het raadzaam vooraf al een idee te hebben van wat je graag zou willen onderzoeken, aanpakken, of loslaten.

Een Mindful Consult is mogelijk op werkdagen tussen 9.30 en 21.30 uur, met uitzondering van de dinsdag- en vrijdagavond. Stuur me een mailtje en we plannen het in!

 

Tarieven particulieren

8-weekse mindfulnesstraining (MBSR)  € 450,00

Mindfulnesstraining individueel (6 x 90 min)  € 995,00

Online Mindful Consult (50 min)  € 75,00

Coaching (min. 3 sessies a 75 min)  € 125,00 per sessie

Vermelde prijzen zijn voor particulieren incl. 21% BTW.

 

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars

Ik ben Register-trainer Mindfulness, wat betekent dat groepstrainingen (gedeeltelijk) worden vergoed door ziektekostenverzekeraars (helaas ook hier alleen uit een aanvullend pakket). Individuele trajecten komen minder makkelijk voor vergoeding in aanmerking.

Wat betreft mijn diensten als trauma-sensitief mindfulness therapeut verwacht ik per medio juli 2024 alle voorwaarden en procedures te hebben doorlopen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling door zorgverzekeraars.

 

Ervaringen van anderen

Deze zijn ruimschoots te vinden op www.centrumbodhi.nl. Ontvang je toch liever een overzicht, laat het me weten.

Praktijkinformatie

Mikis Stekelenburg

Mikis Stekelenburg

Goudsesingel 14
3011 KA Rotterdam
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Mikis Stekelenburg
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.