Home > Vind hulp > Blosssom

Unravel & Rewire coaching

Blosssom

Een zwarte doos verliest nooit zijn data. Ons verleden is net zo.

 

Are you ready to Blosssom into your magnificence?
Letting go of all the hardship and being in the vibration of joy 🌺

Ieder mens heeft zijn eigen trilling. Belevenissen en indrukken gaan door je heen. Dat is de bedoeling. Dat lukt als het goed gaat. Wanneer er iets gebeurt dat jij als vervelend of erger ervaart en deze ervaring laat je niet door je heen gaan, dan ontstaat er een blokkade. 90 tot 98% van onze reacties zijn gebaseerd op onbewuste programma’s.

Eerst probeer je dit op te lossen met je mind. Je mind probeert de gebeurtenis te verwerken. Al je gedachten gaan er naartoe. Je mind wordt ontzettend actief en probeert de geblokkeerde energie uit de weg te ruimen. Monkeymind noemen we dit ook wel. Zo onstaan beperkende overtuigingen.

Jung spreekt in het kader van psychologie van een ‘ verkenning’ van je eigen onbewuste. Tijdens het individuatieproces van stapsgewijs bewustwording van het ontwikkelen van je ‘ IK’ ontvouwt zich onze persoonlijkheid. Dit pad leidt ons naar ons centrum, ons ZELF. Tijdens het leven dwalen we wel eens af en raken we los van ons ZELF. De oorzaken vind je in gebeurtenissen in de opvoeding, trauma in het DNA van je ouders en voorouders. Dan gaan we als coping mechanisme alle aspecten van onze persoonlijkheid die niet ‘ passen’ bij de situatie wegstoppen in het onbewuste. Zo onstaan energieblokkades.

Energieblokkade

Wanneer je bewustzijn weerstand biedt tot het verwerken van de energie, ontstaat er dus een energieblokkade. Wanneer deze er lang zitten, worden ze een probleem voor jou. Dit lijdt tot gevoelens van controle verlies, het ontbreken van samenhang en zingeving. Op de lange termijn zoekt de energieblokkade een weg eruit en gaat naar je hart om daar los gelaten te worden. Dat is wat je emoties veroorzaakt.

Emoties zijn de kern van wat ons mens maakt en het zijn je SUPERPOWERS. De bedoeling is deze door je heen te laten stromen. Als je bewustzijn ook hier weerstand biedt, hoopt de energie zich meer en meer op. In de yoga filosofie noemen we deze onderwerkte energie een Samskara. Samskara betekent impressie. Een blokkade uit je verleden, een onafgemaakt, opgeslagen energiepatroon dat vast zit en daardoor volledig de regie neemt over je leven.

Emoties dat zijn je superpowers. Jouw weerstand om niet willen voelen wat er gevoeld wil worden is wat jij noemt ‘ vastzitten”, burn-out, depressie, trauma en ga zo maar door. Het is energie dat alsmaar in cirkeltjes ronddraait zonder uitweg en dus zit het vast in jou. In jouw hart en dat doet pijn. Om de pijn te ontwijken sluit jij je hart af. Je hart afsluiten zorgt ervoor dat jij je nog leger, ongelukkiger, alleen en welke woorden jij eraan geeft, voelt. Je hart bestaat voor 50% uit hersencellen.

Als je door gaat met leven, zonder dat pijnlijke gebeurtenissen worden verwerkt, gaat je aandacht heus wel weer weg van de blokkade. Totdat je iets ziet, hoort, ruikt of voelt waardoor de opgeslagen energie ( de Samskara) weer aangeraakt wordt. Alle informatie zit opgeslagen in je hart vanaf het moment van geboorte tot nu en daarvoor, dus wat je hebt meegekregen van je ouders en voorouders. Smaken, woorden, momenten, impulsen met betrekking tot onze trauma’s ( klein of groot), duiken weer op als een geheime taal die spreekt over de pijn die we in ons dragen. Die herinnert wil worden. Niets verdwijnt. En zo ontstaan langzaam maar zeker mentale en fysieke problemen.

Oplossing

Het bewustzijn dat het probleem heeft veroorzaakt kan het probleem niet oplossen. Het is gebaseerd op epigenetisch dna dat ‘ wakker’ wordt doordat het aangeraakt wordt door een gebeurtenis. Onze ziel wil niets liever dan onverwerkt verdriet naar de oppervlakte brengen en genezen. In je onderbewustzijn vind je de oplossing voor elk probleem en de oorzaak van elk gevolg. Er is een wonderbaarlijke genezende kracht in je onderbewustzijn die de onrustige geest en het gebroken hart kan genezen. Dat geeft ons een leven in JOY!

Herinneringen liggen opgeslagen in jou en worden ‘ wakker’ door gebeurtenissen in je leven. Je hoort bijvoorbeeld een stuk muziek en afhankelijk van jouw herinnering aan die gebeurtenis word je in de basis blij, verdrietig, bang of boos.
Je ruikt bijvoorbeeld bepaald eten en ineens word je weer blij, verdrietig, bang of boos. Dit hoeven niet direct jouw herinneringen te zijn. Dit kan ook komen van je moeder, vader, opa, oma of nog verder terug.

Het onbewust zichtbaar en tastbaar maken om ze vervolgens uit jouw energieveld te halen, zodat jij er geen last meer van hebt. Dat is wat Blosssom voor je kan betekenen.

Zo kun jij weer JIJ zijn, zonder deze bagage. De moeder zijn die je graag wil zijn, de ideale metgezel aantrekken, evenals de juiste zakenpartner, ideale baan, droom huis, controle verkrijgen over je emoties.  Het kan de juiste koper voor je huis zijn en je voorzien van al het geld dat je nodig heeft en de financiële vrijheid om te zijn, te doen en te gaan zoals jouw hartje begeert.

Ik sta klaar om jou te ontvangen. Om los te laten wat je niet meer dient of niet van jou was in de eerste plaats, zodat jij je weer herinnert waarom je hier bent.

Thema’s waar we aan werken:

 • Zelfliefde; je kind-deel helen
 • Voorouderlijk patronen; die dragen we allemaal onbewust met ons mee
 • Vergeving; het niet doen is als zelf vergif innemen en verwachten dat de ander eraan lijdt
 • Eigenwaarde;  je gaat dit voelen in iedere vezel van jou
 • Overvloed; dit is je geboorterecht, claim het
 • Relaties; Persoonlijke en zakelijke relaties verlopen moeiteloos
 • Werk/leven balans ; Werk dat connect met je ware innerlijke natuur en innerlijke vervulling geeft

Je kunt deze thema’s op jouw tempo doen. Het kan dus dat je een thema aan bent gegaan en dat je daarna voelt even genoeg te hebben om mee verder te kunnen in jezelf. Dat is prima. Jij bepaalt het tempo. Jouw tempo.

Blosssom | Werkwijze

Ik werk met een coachingmodule die een directe lijn heeft met alle emoties en gedachten die ooit zijn gedacht en gevoeld.  Deze gaat uitzoeken waar de onevenwichtigheden zijn die ervoor zorgen dat je dat gevoel van opluchting en vrijheid niet voelt. Het gaat op zoek naar de dingen waar je mee worstelt. Of het nu een onbewust of bewust programma is en het gaat de onevenwichtigheden ( samskara’s) harmoniseren in jouw informatieveld.

In trajecten van twee weken ronden we iedere 2 weken een thema af
Iedere coaching traject bij Blosssom kost €222,00 ( € 268,62 incl btw)

Om het proces te ondersteunen vraag ik je het soul cycle programma te draaien voor jezelf. Deze programma’s zijn ontworpen om je intentie te ondersteunen ten behoeve van innerlijke rust, loslaten van angsten en ons volledig potentieel te benutten.
Hoe dit werkt leg ik je graag uit tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Dit traject doorlopen bespaart je innerlijke pijn, geld en geeft je een leven te leiden in de vibratie van JOY!

Praktijkinformatie

Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Blosssom
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.