Home > Vind hulp > Blooming coaching & Begeleiding

Coaching voor alle leeftijden

Met hart en twee voeten op de grond

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Privé of in je werk? Je hebt het gevoel dat je meer kan dan dat je nu laat zien, maar het komt er niet uit. Je voelt je vaak niet begrepen en dat maakt je onzeker en je gaat twijfelen aan jezelf, of je het wel goed doet en je vraagt je af wanneer het goed genoeg is?

Ben je op zoek naar meer plezier, rust en vrijheid in je leven? En het gevoel dat je jezelf kan zijn?

Laat mij je helpen.

Ik werk o.a. met thema’s zoals faalangst, onzekerheid, negatief zelfbeeld, HSP, dyslexie, AD(H)D, hoogbegaafdheid, burn-out, uitstelgedrag, prestatiedrang en meer.

Ik ga op een eigenwijze en professionele manier met je aan de slag. Mijn aanpak is praktisch en ik ga graag de diepte om de oorzaken van stress aan te pakken. Door te luisteren en te kijken met volle aandacht voor jou of jouw kind. Met inlevingsvermogen en zonder oordeel. Naast coachingsgesprekken werk ik o.a. met Emotional Freedom Techniques, familieopstellingen en systemisch werk.

 

Training Effectief werken

Wil jij minder energielekken op je werk, vanuit je talenten werken en dat het werk moeitelozer voelt? In de training effectief werken, leer je hoe je vanuit meer rust en zelfvertrouwen kan werken. De training is met name gericht op mensen met dyslexie, ADHD, ADD, dyscalculie, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid of die zich hierin herkennen. Deze mensen hebben een conceptuele denkstijl. Wil jij weten of jij deze denkstijl hebt; kun je hier een test doen

Doe de conceptueel denken test

Praktijkinformatie

Blooming coaching & Begeleiding

Anne-Marie Hartmann

Zomerdijk 9E
7942 JR Meppel
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Blooming coaching & Begeleiding
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.