Home > Vind hulp > Bewuste Groei – praktijk voor psychosociale therapie

Praktijk voor psychosociale therapie

Voor een Lichter Leven

Contact opnemen
Over de Praktijk

Voel je je emotioneel uit balans en heb je de wens om weer te komen tot meer rust, overzicht en inzicht? Heb je de behoefte weer meer jezelf te worden, de herinnering aan ingrijpende gebeurtenissen achter je te laten en weer meer te gaan léven in plaats van te óverleven?
Zeggen mensen: “Ach, dat heeft tijd nodig” of “Je moet er mee leren leven!”…
Volgens mij kan dat anders – voel je welkom bij Bewuste Groei.

Bij Bewuste Groei gaan we niet uitgebreid praten en analyseren – met in mijn achtergrond kennis van NLP en oplossingsgericht werken, maak ik gebruik van hypnose, de methoden IEMT en ReAttach, gecombineerd met een vleugje energetisch werk om op jou af te stemmen, jouw proces te volgen en een boost te geven vanuit kennis, ervaring en intuïtie om zo weer te komen tot Lichter Leven. Gebruik maken van de kennis die jij al in je aanwezig hebt – in je onderbewuste – is daarbij het uitgangspunt.

De methodes waarmee ik werk

Mijn naam is Marianne Hommels en ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut in mijn praktijk “Bewuste Groei”. Mensen omschreven mij ooit als een ‘sprankelende stuwing’. Met mijn positieve energie en humor draag ik er aan bij om jou weer in beweging te brengen. Ik werk met hypnose, Integral Eye Movement Therapy (IEMT) en de methode ReAttach en ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Hierdoor worden mijn behandelingen door een deel van de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (complementaire zorg). Ook ben ik lid van de beroepsvereniging voor IEMT en ReAttach.


Natuurlijk – het is fijn om je hart te luchten en daarvoor is zéker ruimte bij mij. Hoe fijn zou het vervolgens zijn om samen aan de slag te gaan zodat jij daadwerkelijk een verandering in gang kun zetten? De afgelopen jaren ben ik opgeleid in verschillende werkwijzen, waarbij het werken met het ‘onderbewuste’ centraal staat. Mijn overtuiging is dat je àlles wat je nodig hebt, al in je hebt – ik ondersteun jou zodat je hier weer gebruik van kunt maken.

Maakt bovenstaande jou nieuwsgierig? Je leven vormgeven doe je uiteindelijk zelf – maar je hoeft het niet alléén te doen. Als je de moed en wil hebt gevonden om weer meer aan het stuur van je eigen leven te staan, dan ben je welkom bij Bewuste Groei en kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen om jou weer Bewust te laten Groeien.

Stèl dat je er voor kiest om contact met mij op te nemen – wat kan je dan verwachten?

Omdat ik als zelfstandige werk, weet je meteen met wie je te maken hebt, namelijk alleen met mij, Marianne. In een intake brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en vooral ook: wat je daarvoor in de plaats zou willen. Ik zal je vervolgens helder aangeven wat ik voor je kan betekenen – jijzelf bent altijd degene die de keuze maakt, uiteindelijk ben jij je eigen sleutel tot verandering.

In mij zul je een open, oprecht, integer en mens-gericht persoon treffen – dat is nou eenmaal wie ik ben.

 

Praktijkinformatie

Bewuste Groei – praktijk voor psychosociale therapie

Marianne Hommels
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Bewuste Groei – praktijk voor psychosociale therapie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.