Home > Vind hulp > Marjan de Meijer

Coachen vanuit de oplossingsgerichte benadering. De focus op wat goed gaat, gericht op de toekomst en perspectief biedend.

Graag help ik je verder in je persoonlijke zoektocht als het gaat om stressverlichting, burn-out, ontspanning en (werk)geluk.

Ik ben opgeleid als loopbaan- levens en burn-outcoach. Sinds 2013 werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Bette & de Meijer.

Mijn coaching gaat uit van de oplossingsgerichte benadering. Een inspirerende manier van coachen door te kijken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Vooruit kijken en zoeken naar de eigen kwaliteiten op een positieve en complimenterende manier. Werkend vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem. Samen gaan we op zoek naar het toekomstbeeld en de ideale situatie.

Als mens en coach ga ik uit van de benadering dat iedereen zijn eigen oplossingen bedenkt op basis van zijn sterke kanten en successen. In de coaching gaan we op zoek naar de belemmeringen, de pijnlijkheden en de terugkerende onbevredigende patronen en overtuigingen. Als coach help ik je om deze valkuilen om te zetten in productief en helpend gedrag.
Dit doe ik op een open, betrokken en indien nodig confronterende maar altijd respectvolle manier.

Neem vrijblijvend contact met mij op zodat je kunt aangeven waar je in gecoacht wilt worden en vertel ik wat ik voor je kan betekenen en hoe ik de coaching vorm geef. We plannen dit gesprek op korte termijn zodat de coaching snel kan starten. Onze gesprekken kunnen zowel plaatsvinden in de natuur of we spreken af op locatie.

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Met vriendelijke groet, Marjan de Meijer

Stop met wat niet werkt en doe meer van wat wel werkt!

Lees hier wat anderen aangeven over de coaching

“Marjans coaching heeft mij veel gebracht. Ik wilde met meer lichtvoetigheid, minder stress en met meer vertrouwen in mijn werk staan. Dat is zeker gelukt. Dankzij de vragen en oefeningen van Marjan ontdekte ik mijn eigen belemmerende overtuigingen, en heb ik veel oude overtuigingen losgelaten en nieuwe -helpende – overtuigingen gevormd”.

“Coachen is het leren ontdekken en vinden van eigen antwoorden”

Praktijkinformatie

Marjan de Meijer

Marjan de Meijer

Brummen
6971 EX Brummen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Marjan de Meijer
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.