Home > Vind hulp > Bestmoms

Mentor / coach voor moeders

NEEM EEN KIJKJE!

Genieten van het moederschap.

Maar wat als het tegenvalt?

Uitgeteld lig je op de bank en kun je eigenlijk alleen nog maar denken aan je bed. Het is een lange dag geweest waarin je van hot naar her gerend bent om alles en iedereen te behagen maar bent eigenlijk jezelf een beetje vergeten… en dat vergeten is niet voor het eerst.

Het moederschap valt je zwaar. Je energie is op en je wilt eigenlijk gewoon eens de dekens een dag over je hoofd heen trekken en niet aanwezig zijn. Maar de realiteit is anders. Je wilt overal goed in zijn, lief gevonden willen worden en voor iedereen klaar staan.

Dat is logisch, maar daarbij verlies je misschien wel uit het oog dat je ook mag stilstaan, mag denken en ZIJN. Er ZIJN voor je kinderen, er  ZIJN voor je partner maar vooral ook voor jezelf. Door stil te staan kun je dingen de ruimte geven die onderdrukt worden. Denk aan stress, vermoeidheid en liefde.

  • Hoe zou het voor je zijn als thuiskomt en je kids niet naar bed wenst maar kunt genieten van hun verhalen?
  • Hoe zou het voor je zijn als je je opgewekt en energiek voelt omdat je het allemaal gewoon aan kunt?
  • Hoe zou het voor je zijn dat je het moederschap weer voelt als een warm bad waarin jij mee geniet van de warmte?

Gelukkig mogen we leren in het moederschap. Groeien en ontwikkelen maakt dat je je bewust bent van alles waar je ja en nee tegen zegt en wat er bewust en onbewust bij je speelt. Dus beoordeel jezelf niet te streng maar stel jezelf open voor je gevoelens en gedachten die niet helemaal overeen komen met wat je graag wilt.

Wat kan ik daarin voor je betekenen?
Met zowel online als offline begeleiding kan ik je ondersteunen. We kijken naar wie je bent en wat je nu doet en waar je graag in wilt groeien.

Met ervaring in het onderwijs, als kindercoach en bewustzijnscoach kan ik op alle vlakken van je gezin meekijken. Ik gun iedere moeder een mooie ontspannen tijd toe wanneer de kinderen klein zijn. Dus neem de stap en ga staan voor JEZELF!

Neem even een kijkje op mijn website www.bestmoms.nl

Liefs Anne-Maartje

Praktijkinformatie

Bestmoms

Anne-Maartje
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Bestmoms
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.