Home > Vind hulp > BEATZ coaching – werken aan geluk

BEATZ coaching

Werken aan geluk

BEATZ coaching – werken aan geluk…

Met BEATZ coaching komt mijn droom uit. Een eigen coachpraktijk waar ik met al mijn bevlogen- en gedrevenheid op een persoonlijke manier invulling kan geven aan het fantastische coach vak. Mijn specialisatie is loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en studiekeuze. Naast individuele begeleiding verzorg ik ook inspiratieworkshops werkgeluk voor groepen en organisaties.

BEATZ staat voor bevlogen, eerlijk, aandacht, trost en zingeving. Krachtige woorden die weergeven hoe ik in het leven sta.

Mijn persoonlijk werkgeluk is mensen en organisaties ontwikkelen. Dat doe ik op een nuchtere en praktische manier met een vleugje humor op zijn tijd. Met mensen werken is mijn passie. Ik krijg energie van mooie gesprekken en ben altijd op zoek naar de juiste oefening die iemand weer meer inzicht kan geven. Ik ben creatief en denk in mogelijkheden.

Biografie

Wie ben ik op werkgebied

Hallo, mijn naam is Miriam Keizer, 44 jaar en ik ben een bevlogen, enthousiaste coach gespecialiseerd in loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en studiekeuze. Ik heb een eigen coachpraktijk in Heythuysen (Limburg) genaamd BEATZ coaching, werken aan geluk. Het is een kleinschalige persoonlijke praktijk gericht op kwaliteit en maatwerk. In 2019 heb ik, naast mijn reguliere werk, BEATZ coaching opgericht. Fantastisch om op deze manier invulling te kunnen geven aan mijn passie voor het coachvak.

Naast mijn eigen praktijk werk ik ook alweer ruim 20 jaar bij de politie. Ik heb circa 10 jaar in de opsporing gewerkt en daarna heb ik als operationeel leidinggevende bij diverse teams gewerkt waarbij ik me met name bezig heb gehouden met personeelszorg, verzuimbegeleiding, werkgeluk, cultuur- imagoverandering, duurzame inzetbaarheid en de operationele aansturing. Sinds september 2021 ben ik werkzaam als adviseur loopbaan en mobiliteit voor de eenheden Limburg en Oost Brabant.

Ik heb een opleiding werkgelukdeskundige gevolgd bij het Happinessbureau, in samenwerking met EHERO (Erasmus Universiteit Rotterdam) en de Fontys Hogeschool. Vervolgens het ik de post HBO opleiding loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling en aansluitend studiekeuzecoach bij Annet Brinkhuis met goed gevolg afgerond. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding organisatiepsychologie, specialisatie verandermanagement. Uiteraard heb ik ook binnen de politie diverse opleidingen gevolgd.

Praktijkinformatie

BEATZ coaching – werken aan geluk

Miriam Keizer

Pastoor van Crugtenlaan 12
6093 EV Heythuysen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met BEATZ coaching – werken aan geluk
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.