Home > Vind hulp > Bea Hermans IEMT specialist

IEMT werkt! Het gaat er niet om dat je jezelf gaat vinden, het gaat er om dat je jezelf gaat zijn

voel je lichter, zelfverzekerd en laat je ballast en ingesleten patronen achter je.

Wat is IEMT en hoe werkt het?

IEMT is een krachtige, innovatieve methode die wordt ingezet om vervelende ervaringen los te laten of te verwerken. IEMT werkt met oogbeweging, vooral bij chronische problematiek (steeds terugkerende belemmerende gevoelens) is IEMT een doeltreffende methodiek. Het resultaat van een IEMT sessie is het gevoel van bevrijding en groter welzijn. IEMT werkt snel kan in een klein aantal sessies positieve veranderingen bewerkstelligen en oude ‘zaken’ opruimen.

IEMT is geen praat-therapie, na een korte inventarisatie doen we een kennismakingsoefening, als we merken dat er verandering komt in je gevoel / beleving gaan we met IEMT aan de slag. Je hoeft dus niet alle verhalen die je meedraagt nog eens te vertellen, Regelmatig komen mensen bij me die het praten over hun problemen beu zijn, door het praten kregen ze wel veel inzicht in hun probleem maar kunnen het nog niet achter zich laten. Met IEMT lukt dat vaak wel.

In een IEMT sessie kun je stress verminderen en stressbronnen letterlijk achter je laten. Mensen met een burn-out of bore-out komen met IEMT tot inzichten. Daardoor kun je ook actief met je probleem aan de slag. Vervelende emoties die je met je meedraagt door trauma, angst, verlies of fobieën kun je met IEMT loslaten. Hierdoor kun je aan het werk met bijvoorbeeld traumaverwerking, rouw, gevoelend van spijt. schaamte en schuld.

Ook problemen met gewicht of verslaving kunnen met IEMT verkleind worden. Oplossingen kunnen worden gevonden en positieve gevoelens over zelfzorg kunnen worden geïmplementeerd.

voor wie?

Mensen met een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen kunnen baat hebben bij IEMT, we speuren naar de oorzaak van het negatieve gevoel en laten het los dmv van IEMT, een positive flow wordt geïmplementeerd. Ook hoogsensitieve mensen (HSP-ers) hebben vaak baat bij IEMT, zij kunnen aan het werk met het herstellen van hun grenzen waardoor overprikkeling minder of helemaal niet meer voorkomt.

Ik werk met volwassenen, jongeren en kinderen.

hoe werkt IEMT?

We gaan tegenover elkaar staan of zitten en ik vraag je aan de vervelende herinnering te denken en tegelijkertijd met je ogen mijn hand te volgen. De meeste mensen ervaren door deze methode al snel een verbetering en verlichting van hun emotionele probleem of afstand naar hun stressbron.

Ik begeleid jou in jouw tempo, sessies duren anderhalf tot twee uur waardoor we veel tijd hebben om aan het werk te gaan met jouw thema’s.

Naast IEMT gebruik ik ook technieken uit andere therapie-vormen, zoals opstellingen, sociaal panorama en energetisch werk. We kunnen tijdens de sessie bekijken welke vorm en combinaties voor jou passend zijn.

 

 

 

Praktijkinformatie

Bea Hermans IEMT specialist

Bea Hermans

Emtenbroekerdijk 33
7694 TJ Kloosterhaar
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Op locatie
Neem direct contact op met Bea Hermans IEMT specialist
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.