Home > Vind hulp > Be In Harmony

Terug in je kracht met Body Mind Release.

Laat los wat niet van jou is. Ontdek je Pure Ik!

Of het nou gaat om gevoelens van angst, stress, somberheid, depressie, vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, lage zelfwaardering… in de kern gaat het om hetzelfde. Het bij je dragen van ballast, die niet van jou is. Beperkende gevoelens en overtuigingen, angsten en aangeleerde onbewuste levenspatronen.

Wie heeft de regie over jouw leven?

Deze ballast heb je ooit opgedaan door vervelende (traumatische) gebeurtenissen in leven, overgekopiërd van je ouders/opvoeders of overgenomen vanuit het meeleven met anderen. Maar deze is niet van jou! Al bepaalt het wel voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt. Dus niet jij, maar jouw ballast heeft de regie over jouw leven.

Toen ik een aantal jaar geleden mezelf volledig kwijt was, wilde ik maar één ding. Terug in mijn kracht en naar mijn echte Pure Ik. Ik had alleen geen idee hoe en wie ik eigenlijk was. Ik droeg allerlei beperkende overtuigingen met mij mee van afwijzing, mij anders voelen, me niet goed genoeg voelen. Ik was onzeker, snel geïrriteerd en cijferde mezelf constant weg. Tot het mij teveel werd…

Ik wist precies wat ik wel wilde, maar niet hoe…

Gek genoeg kwam pas toen het bewustzijn dat ik dit gedrag vertoonde en waarom. Wat ik wilde was de regie terugkrijgen over mijn leven. Zin hebben in het leven. Ik realiseerde mij dat ik vanuit beperkende gevoelens en overtuigingen die ik bij me droeg en mijn hooggevoeligheid teveel energie oppakte van anderen, wat mij vermoeid en prikkelbaar maakteDat ik mij constant aanpaste aan anderen. Op mijn tenen liep vanuit angst voor afwijzing. Emotionele verbinding aan durven gaan, dat wilde ik. Niet alleen met anderen, maar vooral ook met mezelf.

Hoe ik zelf therapeut werd.

Op een dag kwam ik in contact met de Body Mind Release (BMR) methode. Body Mind Release gaat niet alleen over loslaten, maar ook over verloren positieve gevoelens terughalen. Deze methode heeft mij zo enorm geholpen, dat ik vanuit daar zelf Body Mind Release therapeut ben geworden. Niet praten, maar doen! Dat is ons motto.

Terug in je kracht met Body Mind Release.

In een betaalbaar traject van 7 sessies gaan we samen wekelijks aan de slag. Ik leg jou uit hoe jouw ballast is ontstaan, wat je moet doen om deze los te laten en leer jou je verloren positieve gevoelens terug te halen, zodat ook jij weer terug in je kracht en bij jouw ‘Pure Ik’ komt. Deze methode werkt niet alleen effectief, maar geeft ook blijvende resultaten.

Benieuwd wat Body Mind Release voor jou kan betekenen? Boek vrijblijvend een gratis inzichtengesprek in via mijn website. Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te ontmoeten.

Praktijkinformatie

Be In Harmony

Rachel Noach

Harmenkokslaan 14
2611 TR Delft
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Be In Harmony
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.