Home > Vind hulp > BBOS Management Consultancy

BBOS Management Consultancy Laren

De training burn-out/ werkstress is erop gericht de emotie en de ratio in balans te brengen. De behoefte om jezelf te kennen komt pas naar boven als je tegen grenzen aanloopt of uitvalt. Maar wie goed weet om te gaan met eigen en andermans emoties is minder gevoelig voor werkstress en presteert beter. BBOS is gespecialiseerd in het vergroten van je emotionele weerbaarheid in werksituaties, zo voorkom je burn-out. We zorgen ervoor dat je eerst zelf in control bent, zodat je dan de aandacht beter op de ander kan richten. Je wordt dan niet meer afgeleid van je eigen emoties.

Een burn-out wordt vaak beschouwd als een werk gerelateerd probleem, maar dit hoeft niet altijd de oorzaak te zijn. Een burn-out ontstaat als gevolg van langdurige, emotionele overbelasting en (werk)stress. Iedereen kan een burn-out krijgen. Mensen met bepaalde karaktereigenschappen lopen vaak wel meer risico, zoals wanneer je erg perfectionistisch bent en de lat altijd hoog legt. In bepaalde beroepsgroepen komt burn-out relatief vaker voor, zoals in het onderwijs, de zorg en de zakelijke dienstverlening. Er is ook een verband tussen opleiding en werkdruk. Hoe hoger je bent opgeleid, hoe groter de kans op werkstress.

BBOS Training & Advies is reeds 25 jaar gespecialiseerd en succesvol in het ontdekken en ontwikkelen van jouw emotie en talent, zodat je effectiever en efficiënter persoonlijke en zakelijke doelen bereikt.

Meer informatie vind je op onze website.

 

Praktijkinformatie

BBOS Management Consultancy

Jan Mulder

Zevenenderdrift 57
1251RB Laren
  • In de praktijk
  • Online