Home > Vind hulp > Balm academie

Veranderen kun je leren

Bekijk proefabonnement

Veranderen voor beginners

Als mens willen we regelmatig iets veranderen aan ons gedrag.

We willen vaker sporten, gezonder eten, assertiever zijn, beter luisteren of vriendelijker zijn voor onze medemens.

Als je net als alle andere mensen bent, dan heb je gemerkt dat het veranderen van je gedrag best lastig is. Sterker nog: in de meeste gevallen mislukken onze veranderpogingen.

Dat is best logisch, als je bedenkt dat je nooit hebt geleerd hóe je je gedrag moet veranderen. De focus ligt vooral op wat we willen veranderen, terwijl het proces van verandering minstens zo belangrijk is.

Ons aanbod

Proefabonnement. We kunnen ons voortellen dat je niet gelijk overgaat tot het kopen van een cursus. Wij zouden het zelf ook fijn vinden om eerst meer gevoel te krijgen en de cursus uit te proberen. Wij bieden je de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend in te loggen waardoor je voor 1 week toegang krijgt tot Balm connect. Vervolgens kan je de eerste cursus: ‘Introductie – De uitdaging waar je voor staat’ lezen, alle andere beschikbare cursussen bekijken en je krijgt toegang tot de community. Na een week kun je besluiten of je verder wilt leren en of je deze dan in een traject van 3 maanden wilt volgen of dat je liever in je eigen tempo aan de slag gaat. Wil jij het proberen?

Start Proefabonnement

Solo. Als je graag zelf jouw leertempo bepaalt, dan kan je ervoor kiezen om onze cursussen in je eentje te volgen. Deze optie, het solo-pakket, is wat goedkoper dan het groepspakket, doordat je hier niet begeleid wordt. Dit pakket is voor de mensen die gemakkelijk leren, van lezen houden en zelf het liefst hun tijd indelen. 

Bekijk de brochure – solo

Samen. Terwijl sommigen graag alleen en in eigen tempo leren, zijn er ook veel mensen die beter werken met deadlines en onder begeleiding. Ben jij iemand die baat heeft bij structuur en soms een duwtje in de rug nodig heeft? Dan past het groepstraject waarschijnlijk beter bij jou. Het groepstraject duurt 3 maanden en elke week krijg je toegang tot een nieuwe cursus, ontvang je reminders, activerende vragen en handvatten. Meer weten?

Bekijk de brochure – Samen