Home > Vind hulp > Balance My life

Diagnose Burn-out

De diagnose burn-out of een verhoogde mate van  stress of overspannenheid, kan door de huisarts gesteld worden. Na de eerste kennismaking zal allereerst de focus gelegd worden op  rust zodat je kan herstellen en energie op kan bouwen. Acceptatie van de ontstane situatie lijkt makkelijker dan het in praktijk blijkt te zijn, ontspannen is heel moeilijk en het liefst ben je morgen alweer herstelt van je burn-out .

Na het opstellen van de hulpvraag is de aanpak gericht op loslaten, activatie, het verder opsporen van de spanningsbronnen, het aanpakken ervan, en stabilisatie van je energiebalans. Je gaat stress signalen, energie vreters en energie gevers herkennen. Inzicht krijgen in je kwaliteiten en je valkuilen, belemmerende overtuigingen en denkpatronen Kortom alles om  een eventuele terugval te voorkomen.

Je wordt zorgvuldig begeleid bij de re-integratie op de werkplek.

Aan het eind van het traject, is je conditie van lichaam en geest weer in balans. Je luistert beter naar je lichaam, kunt je ontspannen, je hoofd leeg maken, gaat beter met gevoelens om, hebt minder last van stressoren, en zorgt beter voor jezelf waardoor je weer grip hebt op je leven en kunt genieten. Je leven is in ‘flow’ en je gaat weer vooruitstrevend aan het werk.

Praktijkinformatie

Balance My life

Mirjam Arendse

Brugstraat 2
2969AB Oud-Alblas
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Balance My life
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.