Home > Vind hulp > Aynur Haptonomie

Haptonomie betekend voor mij het vanzelfsprekende zoals het leven bedoeld is: present zijn, leven vanuit hoofd en lijf als een geheel met compassie, in het nu. Jij bent op zoek naar een haptotherapeut. Ik ben haptotherapeut die gespecialiseerd is in multiculturele samenleving. Ik ben mij nog verder aan het specialiseren zodat ik jou het beste kan bieden

Waarom  Haptonomie?

Wij mensen zijn sociale wezens die leven in verbonden zijn met ons zelf, met anderen en met onze omgeving. 

Soms gaat het leven te snel. Een opgejaagd, druk leven in een veeleisende, prestatiegerichte maatschappij kan ons onzeker, geïsoleerd of oppervlakkig maken. Continue stress leidt uiteindelijk tot verminderde veer- en draagkracht. Heb je nog het gevoel dat je zelf mag beslissen wat je wilt? Welke invloed heeft de buitenwereld op jou? Welke keuzes en mogelijkheden zie jij binnen je eigen invloedsfeer wat betreft jezelf, de ander en je omgeving?

Wanneer leven een last wordt, ontstaat er een disbalans tussen ons denken en voelen. We komen verder weg van ons lijf, ons gevoel en meer in onze denken terecht. Haptonomie leert je te luisteren naar je lichaam, naar jezelf. Ons lichaam vertelt wie wij zijn en wat onze motieven, verlangens, wensen en behoeften zijn. Door beter te luisteren hervindt je sneller je balans en je interne kompas.

Haptotherapie

Door gesprekken, gerichte oefeningen, aanraken en trainen door te ervaren krijg je meer bewustwording en inzicht in jezelf. 

Bewustwording door jezelf als vertrekpunt te nemen, doordat je gezien en gehoord wordt en door ruimte in te nemen. Door aanraken kom je uit je hoofd en maak je meer verbinding met je lijf en je gevoel. 

Onderzoek en ervaar hoe je in het leven staat, hoe je je verhoudt tot je sociale contacten, ontdek waar jouw grenzen liggen, je talenten en kracht, dat je vaak meer en ook andere keuzes en mogelijkheden hebt en verdiep de relatie met jezelf, met de ander en met je omgeving.

Ik als Haptotherapeut

Mijn naam is Aynur. Ik groeide op binnen een collectieve samenleving en ben gecultiveerd in een individuele samenleving. Dit ervaar ik als een toegevoegde waarde aan mijn diversiteit. Mijn diversiteit in betekenis van inclusief zijn, inpassen in plaats van aanpassen. Geen enkel hulpvraag is voor mij exclusief.

Haptonomie betekent voor mij het vanzelfsprekende zoals het leven bedoeld is: present zijn, leven vanuit hoofd en hart met compassie, in het nu.

Jij bent op zoek naar een haptotherapeut. Ik ben haptotherapeut die gespecialiseerd is in multiculturele samenleving.

Ik ben mij nog verder aan het specialiseren zodat ik jou het beste kan bieden.

Geïnteresseerd? Bel mij op 0639509041 of stuur een mail naar  aynurhaptonomie@icloud.com

Praktijkinformatie

Aynur Haptonomie

Aynur Steltman - Karakaya

Copernicusstraat 39
1098 JD Amsterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Aynur Haptonomie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.