Home > Vind hulp > Aves-coaching

Aves Coaching

Samen haal je meer uit jezelf

Mijn naam is Gonny van Riessen en ik ben het gezicht achter Aves Coaching. Mijn drijfveer is mensen in beweging zetten om tot inzichten te komen.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik me richt op inhoud gedreven professionals, die zich ergeren aan dat wat niet gaat zoals zij voor ogen hebben. Ik leer je om je wilskracht en discipline op een ontspannen manier in te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij.

Ik heb zelf altijd het idee gehad dat ik een ander niet nodig had. Dat ik alles zelf wel kon en moest. Dat betekent dat je het altijd druk hebt en het gevoel dat je er alleen voor staat. Uiteraard is dit niet zo. Door verschillende omstandigheden besloot ik dat het anders moest. Door in beweging te komen en samen met anderen een veranderingsproces ingang te zetten, ervaar ik dat het ook anders kan!

Mijn ervaringen wil ik graag met je delen, zodat je jouw wilskracht en discipline op een ontspannen manier kunt ontdekken en in weet te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij. Je bent krachtig genoeg om de controle los te laten. Hierdoor heb je meer energie en minder stress in je lijf. Je bent hier trots op. Je geniet van wat jij hebt neergezet.

Als specifieke wens kun je kiezen om een hardloop-of wandelsessie onderdeel te laten zijn van jouw coachingstraject.

Gonny van Riessen
Jacob Hop Erf 5
1473 PR Warder

M             +31 6 10859958
E             info@aves-coaching.nl
W           www.aves-coaching.nl

Voor meer informatie bekijk deze video.

Praktijkinformatie

Aves-coaching

Gonny Van Riessen

Jacob Hop Erf 5
1473 PR Warder
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Aves-coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.