Home > Vind hulp > Aurealis coaching

Aurealis coaching

website

Praktijk voor coaching van sensitieve professionals bij stress en burn-out

Mijn naam is Ardo Ebbinge. Ik woon en werk met veel plezier in Heemstede, ben ooit opgeleid tot apotheker en werkzaam geweest in de farmacie, maar heb me inmiddels vanuit mijn passie en compassie voor de mens en zijn bezieling ontwikkeld tot coach, counselor en trainer.

Als stress en burn-out coach help ik hoogsensitieve professionals om beter om te gaan met werkdruk en stress. Dat doe ik door je bewust te maken van je eigen kracht. Het motto van mijn praktijk Aurealis coaching: ‘Haal het goud in jezelf naar boven en groei !’

Mijn eigen ervaring met hoogsensitiviteit – met de valkuilen en later ook de kracht van hoogsensitieve eigenschappen – heeft ertoe bijgedragen dat ik in mijn praktijk veel hoogsensitieve cliënten begeleid. Ik heb hiervoor een speciaal trainingsprogramma ‘Hoogsensitiviteit – van valkuil naar kracht’ ontwikkeld.

In het verlengde daarvan bied ik begeleiding en ondersteuning bij herstel en preventie van chronische stress en burn-out klachten. Omdat ik daarbij graag werk vanuit de dieper gelegen oorzaken van problemen die leiden tot stress en burn-out heb ik mij gespecialiseerd tot doorbraak coach.

Deze visie van coachen richt zich op de patronen en mechanismen die ieder mens zich eigen heeft gemaakt om te overleven of zich staande te houden in deze wereld. Deze conditioneringen kunnen soms heel nuttig zijn, maar meestal houden ze ons weg van wie we in essentie zijn. Ze houden ons gevangen en belemmeren ons om vrij te zijn. Deze specifieke coaching geeft je inzicht in wat je tegenhoudt en hoe je kunt leven in vrijheid als degene die je in essentie bent. Dit proces van transformatie naar een dieper bewust-zijn maakt dat je het ware goud in jezelf naar boven haalt en dit goud kunt laten uitvloeien naar alles wat leven is.

Praktijkinformatie

Aurealis coaching

Ardo Ebbinge

Binnenweg 201
2101JJ Heemstede
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Aurealis coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.