Menu

Arnhem – Kijkpost

Kijken met uitzicht creëert overzicht

Kijkpost biedt individuele coaching, schrijfcursussen en creatieve workshops. Het doel van de dienstverlening van Kijkpost is om mensen te helpen zichtbaar te maken wat voor hen belangrijk is en gehoor te geven aan hun eigen wijsheid waardoor er ruimte en vrijheid ontstaat om zo het leven te creëren wat bij hen past in hun persoonlijke en professionele leven.

Mindfulness, creativiteit en verbinding met je eigen wijsheid vormen de bouwstenen van de dienstverlening van Kijkpost. Door bewustzijn en aandacht te ontwikkelen ontstaat meer zelfkennis en inzicht in hoe het eigen geluk wordt versterkt of juist belemmerd. Je leert emoties en signalen van je lichaam herkennen, deze een plek te geven en bewust keuzes te maken hiermee om te gaan. Het resultaat is minder stress, meer plezier en een gezonde en eerlijke relatie met jezelf en anderen. Zo maakt Kijkpost de weg vrij voor persoonlijke groei en levensvreugde.

Voor wie

Je wilt de dingen op jouw manier doen en je bent niet de enige! Jij bent JIJ! Je bent meer dan het resultaat van je opvoeding, meer dan je burn-out, meer dan sensitief, meer dan de hobbels die het leven je biedt. Je bent meer dan je psychisch welzijn, meer dan je fysieke onmogelijkheden. Je bent meer dan introvert, meer dan je (on)hebbelijkheden. Je bent meer dan spiritueel, meer dan je verliezen, meer dan je dromen. Je bent meer dan alle labels die je je hele leven te horen krijgt, meer dan de oordelen die anderen je toedichten, meer dan de verhalen die je jezelf steeds blijft vertellen.

Werkwijze

Vanuit de Kijkpost kijken we samen naar wat er is, zoals het is en naar wat dit nu voor jou betekent. We nemen de tijd om te onderzoeken wat je wensen en je mogelijkheden zijn. Dit resulteert in rust en ruimte waardoor je vanuit vertrouwen weer zelfgekozen stappen in je eigen tempo kunt zetten.

Naast gesprekken, die we wandelend, telefonisch of online zullen doen (al naar gelang jouw behoefte), maak ik gebruik van creatieve technieken, meditatie en opstellingswerk afgestemd op de vraag waar je mee aan het werk wilt.

Ik ben van mening dat je je vertrouwd moet voelen met mij en mijn werkwijze. Op die manier ontstaat een veilige ruimte waarin je bewustwording en persoonlijke groei kunt ervaren. We starten daarom met een verkennend gesprek, dit is gratis geheel vrijblijvend. Hierna bepalen we of ik een tijdje met je op zal lopen.

Heb je vragen of wil je een kennismaking inplannen, vul dan het contactformulier op mijn website in.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!