Home > Vind hulp > Appelblauw Coaching

Stress en burn out als kans

hoe triggers je helpen helen

Ligt er meer op je bord dan waar je ruimte voor hebt mentaal en in je agenda? Dan zit je waarschijnlijk ook laag in je energie en zie je op tegen dingen, zelfs de leuke. Het geeft aan dat je belastbaarheid en je belasting niet meer in balans zijn. Vaak door een combinatie van factoren zoals een drukke tijd op het werk of thuis met jonge kinderen, een ingrijpende levensgebeurtenis, persoonlijkheids- en karaktereigenschappen als hooggevoeligheid, perfectionisme en behulpzaamheid naar anderen.
Mogelijk zit je op dit moment thuis met een burn out, of je hebt het gevoel er steeds tegenaan te zitten. Wanneer je deze situatie positief benadert, is het een mooie kans: om jezelf beter te leren kennen, grip te krijgen op je gedachten en emoties en om jezelf te bevrijden van de oude verhalen, patronen en overtuigingen die je in deze situatie hebben gebracht. Zo wordt je de beste versie van jezelf!
‚ÄčLaten we samen op verkenning gaan naar de oorzaken en de oplossingen. Hierbij kijken we naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Personen en situaties die jou triggeren, laten je zien waar je nog niet vrij bent. We gebruiken ze als ingang naar de oplossing. Je ontwikkelt een vergroot bewustzijn, veel meer zelfkennis en je krijgt veel praktische handvatten om je belasting en jouw belastbaarheid in balans te houden.
Praktijkinformatie

Appelblauw Coaching

Yvonne Nieuwenhuizen

Suikerpoort 6
4331 EW Middelburg
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Appelblauw Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.