Menu

Apeldoorn – Bare.

wasabi tape rood Bare

“Bare” betekent onthullen, zonder opsmuk, de naakte waarheid. Helder en klaar bekijken waar het over gaat. Ook al is het confronterend en doet het daarom zeer. Want alleen wanneer we alles kunnen zien voor wat het is en alle lagen af-wikkelen, alleen dan kunnen we ont-wikkelen.

Bare. biedt programma’s aan voor individuen, teams en organisaties in verandering.  Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. Binnen organisaties merken we dit vaak maar al te goed. Veranderen betekent dan vaak dat we ons onzeker voelen over wat er gebeurt. Onzekerheid zorgt vervolgens voor weerstand. En in plaats van die weerstand “te managen” vinden wij het belangrijk om ernaar te kijken en te onderzoeken wat de oorzaak is. Die ligt namelijk nooit buiten jezelf maar juist in jou. Dit proces leidt tot autonomie en zelfsturing. Jij hebt de regie in plaats van een speelbal te zijn van wat om je heen gebeurt.

Wij ondersteunen jouw proces, dat van je team en/of organisatie door het inzetten van (team)coaching, training, interim- en adviesopdrachten en projectbegeleiding. Uiteraard zijn combinaties ook mogelijk.

We maken gebruik van verschillende technieken en theorieën die zich richten op het versterken van fysieke, mentale en emotionele vitaliteit en autonomie.  Neuro-linguistisch programmeren (NLP), systemisch werk, transactionele analyse en yoga en meditatie zijn hier voorbeelden van.

Balansportaal Hulp bij Burn outEen overzicht van alle mogelijke behandelingen & therapieën en beschikbare hulp vind je hier.