Home > Vind hulp > Anniek Gelissen Yoga

Yoga voor rust & ontspanning

Rust en ontspanning. Dat is wat je wilt. Je wilt leven vanuit wat er écht toe doet. Een leven creëren waarin je die tijd ook daadwerkelijk voor jezelf kunt (en mag!) vrijmaken. Een leven zonder in te leveren op dat wat je graag aan anderen geeft.
Het is jaren redelijk goed gegaan, maar je voelt dat er nu iets moet veranderen. De huidige aanpak werkt niet meer. Of het werkt prima, maar je wilt dit blijven vasthouden, want de hectiek ligt altijd op de loer.
Je hoeft geen excuus te verzinnen om eindelijk die tijd voor jezelf te mogen hebben.

→ Hoe voelt het als ik tegen je zeg dat meer rusten en ontspannen je uiteindelijk zelfs meer tijd gaat opleveren en minder ‘altijd bezig bent’? (Echt waar!!)

→ Hoe voelt voor je als je nadenkt over het idee om juist tijd te stoppen in het laten rusten van je lichaam en geest. Zodat je minder moe bent, minder controle hoeft te hebben over alles en alles meer kan laten stromen, beter keuzes kunt maken en de meningen van anderen wat meer naast je neer kunt leggen.

→ Hoe voelt het als je tegen jezelf zou zeggen dat je er juist beter kan zijn voor jezelf, je geliefden, je werk of je eigen bedrijf, wanneer je voor jezelf zorgt?

♥ Wanneer je eindelijk dat rustmoment inplant voor jezelf ♥

Om dat te realiseren zal ik in eerste instantie voor jou zorgen! Misschien klinkt dat eng en onnodig. Jij bent sterk, je kan het ook alleen. Vast en zeker. Maar soms is het ook zwaar en dat mag je best toegeven. En soms is het ook fijn als iemand anders voor je zorgt en dat mag je best toegeven. In een veilige omgeving zorg ik dat je kunt rusten en ontspannen door je te begeleiden in oefeningen om weer te vertrouwen te voelen, controle los te laten en jezelf op te laden. Daarna mag je zelf weer gaan geven.

Praktijkinformatie

Anniek Gelissen Yoga

Anniek Gelissen

Kometenstraat 68
6543 XK Nijmegen
  • In de praktijk
  • Online