Home > Vind hulp > Anita Siks Coaching

Anita Siks Coaching

Vind jouw weg

Ik coach van mens tot mens, van hart tot hart en maak daarbij gebruik van de natuur, paarden en het lichaam.

Ben je vastgelopen, uitgeblust, het overzicht kwijt, niet meer in staat om te werken en hoe nu verder?

Door te herkennen en erkennen wat er is, dit te doorvoelen en dan nieuwe mogelijkheden te onderzoeken krijg je opties om uit te kiezen en kun je weer verder.

De paarden zijn er meesters in om je te wijzen op dat wat nog niet duidelijk of zichtbaar is. Zij maken dat we snel de diepte in kunnen en onder andere ingesleten patronen duidelijk worden. We gaan experimenteren met andere idee├źn en gedrag waar de paarden direct op reageren, zo kun je ervaren wat ander gedrag teweegbrengt, bij jezelf en bij de ander.

We werken altijd met het lichaam en het voelen, dit kan spannend zijn maar het geeft goed aan waar de stagnatie zit. We gaan kijken hoe te ontspannen maar ook hoe je bepaalde waarden kunt belichamen en er voor kunt gaan staan.

Dit kan ook zonder de paarden.

Ik werk graag buiten in de natuur omdat het rust geeft en een andere ervaring dan binnen, meer verbonden met alles wat er is.

Voor ruiters die zijn vastgelopen met hun paard biedt ik een combinatie van paardrijles en coaching zodat je weer met plezier met je paard kunt zijn.

Meer informatie op www.anitasiks.nl

 

Praktijkinformatie

Anita Siks Coaching

Anita Siks

Geweldigershoek 55
7201NC Zutphen
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Op locatie
Neem direct contact op met Anita Siks Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.