Menu

Amstelveen – Retraite Wandel Coaching

Retraite wandelcoaching is een effectieve vorm van persoonlijke begeleiding waar de natuur als kantoor dient. Tijdens het wandelen brengen we samen in kaart waar je op dit moment staat en help ik je om in te zien wat je anders zou kunnen doen om meer levenslust en energie te ervaren.

Jouw verhaal en jouw wensen staan centraal. Samen bepalen we het pad dat we bewandelen. Met mijn positieve aanpak ondersteun ik jou door middel van reflectie, motivatie en inspiratie om bepaalde stappen te zetten. Het unieke is dat we naast bewegen en praten, ook praktische mindfulness- en ademhalingsoefeningen doen, waardoor je direct meer rust en kracht gaat ervaren!

De Kracht van wandelcoaching:

Met Retraite wandelcoaching combineren we coaching, bewegen en oefeningen in de natuur. Dit vormt een krachtig concept, omdat je in een natuurlijke omgeving gemakkelijker tot rust komt en in contact komt met jezelf.

Wandelen zet een aantal belangrijke psychologische mechanisme in werking. Als we vooruit bewegen worden de processen in onze hersenen die te maken hebben met vooruitgang vanzelf toegankelijker. Via je bewegingen kom je automatisch in de stemming om stappen te zetten en verder te komen.

Verder zorgt wandelen ervoor dat al na 20 minuten je stresshormonen afnemen en ga je je fysiek en mentaal lekkerder voelen. Dit geeft je brein letterlijk de ruimte om beter en oplossingsgericht te denken en tot creatieve ideeën te komen. 

Daarnaast doen we lichaamsgerichte mindfulness- en ademhalingsoefeningen om de juiste balans te vinden tussen gevoel, verstand en lichaam. 

 

 

 

Balansportaal Hulp bij Burn outEen overzicht van alle mogelijke behandelingen & therapieën en beschikbare hulp vind je hier.