Menu

Amersfoort – Henny Venekamp Life style coaching en therapie

Langzaam sluipt het er in, je bent een harde werker en opeens merk je dat je onrustiger wordt, je ervaart steeds meer stress en raakt meer gespannen, wat altijd gemakkelijk ging kost je opeens meer moeite. Misschien voelt het soms alsof je het niet meer aan kan, alsof je in huilen uit zou willen barsten. Waar je vroeger nachten door sliep en fit wakker werd, wordt slapen opeens een probleem en lig je soms uren te woelen.

Omdat je (vaak) zo hard werkt ga je maar door en heb je niet in de gaten dat je lichaam langzaam aan het opraken is.

Uit ervaring weet ik hoe het is om langzaam op te branden en in een fase van zware oververmoeidheid of zelfs burn out terecht te komen.

Na 28 jaar in het bedrijfsleven managementfuncties te hebben bekleed ben ik me gaan omscholen, en werk ik nu vanuit mijn eigen praktijk als coach en PRI (psycho)therapeut.

Stress en burn out klachten zijn mijn specialisatie.

Ik help mensen weer langzaam op de been te komen, maar nog belangrijker, ik help mensen om te gaan inzien wat het onderliggende patroon is, hoe kom jij nou in die burn-out terecht? Waardoor slaat het om van fijn aan het werk zijn, naar overbelasting, en wat kan jij hierin over jezelf en jouw gedrag ontdekken, zodat jij kan zorgen dat je dit in de toekomst kunt gaan voorkomen.

 

Kijk ook op mijn website:

email: info@hennyvenekamp.nl

telefoon: 06-14830084

 

 

Balansportaal Hulp bij Burn outEen overzicht van alle mogelijke behandelingen & therapieën en beschikbare hulp vind je hier.