Home > Vind hulp > Alfred Petrie

Verlatingsangst, burn-out, trauma, stress, depressie: laten we het bij de 'wortel' aanpakken

Meer info over 1-op-1 sessies en online cursussen

Effectieve methodes om opgekropte stress en trauma te ontladen

Goed dat ik je hier tref. En dat ik de kans krijg iets meer over deze lichaamsgerichte ont-stress methode te vertellen: Somatic Experiencing.

Vooraf eerst mijn grote dank aan Peter Levine. Deze held heeft Somatic Experiencing (SE) ontwikkeld en deelt het al meer dan tien jaren met de wereld.

Als ‘ervaringsdeskundige’ heb ik het in al die jaren zelf aan den lijve ondervonden hoe goed deze methode je van een ‘Overlevings’-stand, naar ‘Volop in Leven’ kan bewegen.

Nu mag ik Somatic Experiencing (SE) verder delen, in Nederland en België, als ervaren lichaamsgerichte trauma therapeut. Dat doe ik onder andere met 1-op-1 sessies, in mijn praktijk in Haarlem of via Zoom.

Ook heb ik de afgelopen jaren een compleet online programma, een cursus ontwikkeld. Een kwalitatieve training die je stap-voor-stap meeneemt in hoe je lichaamsgerichte technieken en oefeningen zelf kunt toepassen. Iets voor jou? Check de winter-aanbieding

Niet alleen voor ont-laden, maar ook voor opladen ben je hier aan het goede adres. Ik ben namelijk ook gespecialieerd in de best geteste visualisatie en imaginatie techniekenwaardoor je nog sneller het leven leeft dat je écht wilt.

 

 

Check naast de 1-op-1 sessies ook de stap voor stap online cursus

Waarom de 7 videolessen en de ruim 10 oefeningen van de cursus effectief zijn?

Het is op basis van Somatic Experiencing. Dat is een lichaamsgerichte manier van denken en doen. In het lichaam, in het zenuwstelsel: dáár zit opgekropte stress en trauma!

 

 

 • Effectieve methode
  Duidelijke, lichaamsgerichte stappen waarmee je zenuwstelsel ‘oude’ stress & trauma op een gedoseerde manier kan gaan loslaten.
 • In jouw ritme zelf aan de slag
  Op je eigen moment, vanaf jouw plek, toegang tot oefeningen, lesvideo’s en werkbladen. Alles om meer begrip én grip op je zenuwstelsel te krijgen. Je haalt de ‘angel’ eruit in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.
 • Geleerde technieken ga je zelf ervaren
  nemen we stap voor stap door aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Praktijkinformatie

Alfred Petrie

Alfred Petrie

Jansweg 40
2011 KN Haarlem & Online
 • In de praktijk
 • Online
Neem direct contact op met Alfred Petrie
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.