Home > Vind hulp > Alesa coaching

Alesa coachprogramma

Minder vanuit het hoofd, meer vanuit jouw hart?

Wanneer je onrust ervaart, stress, minder goed slaapt en je hoofd overuren maakt gaat er veel energie verloren. Gezien mijn actieve rol ook in het bedrijfsleven leg ik eenvoudig de verbinding tussen werk en privé. Wat heb je nodig om te ontspannen? Waarom handel je en reageer je op een bepaalde manier? Wat triggert jou? Een interactief programma dat om jou heen beweegt en van alles aanraakt. Reflectie, elementen uit het Bridgeman Lichter leven programma i.c.m. ontspanningsoefeningen (ademhaling, meditaties en visualisaties) en healing. Je krijgt informatie aangereikt en opdrachten mee ter verdieping of verbreding.

Uitgangspunt de 7 bestaanslagen

 

Een toegankelijk programma voor als je aan het begin staat van jouw bewustzijnsgroei en meer in je kracht wilt komen te staan. Ook zeer geschikt voor organisaties om aan te bieden aan hun werknemers.

Meer over het Alesa coachprogramma

 

Intuïtieve healing

Raak je onderbewustzijnslagen aan

Het is erg bijzonder te ervaren wat we allemaal bij ons dragen en welke invloed dit heeft op ons dagelijks leven. In sessies neem ik je mee op ontdekking en vraag ik je open te stellen voor alles wat er zich laat zien. Met als doel naar de kern te gaan en de stukken te transformeren op fysiek, emotioneel, psychologisch, mentaal en spiritueel niveau zodat je meer ruimte creëert, de energie weer mag gaan stromen en dat je inzichten verkrijgt.

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Ik ga uit van het principe dat we allemaal met elkaar zijn verbonden en dat alle antwoorden al aanwezig zijn in het hier en nu. Ik begeleid je om bij deze antwoorden te komen en geef tijdens de sessies terug wat ik zie, voel en waarneem. De coaching is op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Meer over intuïtieve healingsessies

 

Lichter leven

Spirituele ontdekkingsreis

Ben je zoekende? Ontdek wie je in essentie bent en ga op zoek naar jouw passies!

Het Bridgeman Lichter leven programma is een volledig coachprogramma van 10 sessies en helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak.
We gaan op onderzoek uit en kijken naar jouw lagen. Mogelijk loop je vast op stukken, dan zijn er extra healingsessies nodig om het maximale uit het programma te halen. Lichter leven bestaat uit meer dan 50 verschillende oefeningen en ervaringen met elementen uit verschillende methodes. Zowel moderne als traditionele methoden en werk van diverse leraren. Door het beste uit al deze methodes samen te voegen is dit unieke programma ontwikkeld.

Lichter leven coach Nijkerk

Meer over het Lichter leven

Aanpak

Voel je welkom!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Ik nodig je uit voor een (gratis) kennismaking, dit kan ook online.
Belangrijk is vertrouwen en het gevoel van veiligheid. De eerste uitnodiging om naar je hart te gaan luisteren, verbinding tussen ons is essentieel.

Na de kennismaking starten we met een intakegesprek van 1 – 1,5 uur. Op die manier leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw wensen of gaan we op onderzoek naar de thema’s die zich aandienen.
Na de intake koppel ik de thema’s terug en de gemaakte afspraken zodat we in 3, 5 of 10 vervolgsessies van ca. 1,5 – 2 uur hiermee aan de slag kunnen.

Kennismaken?

Praktijkinformatie

Alesa coaching

Rosita Stolwijk

Vlinderlaan 36
3863 GH Nijkerk
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Alesa coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.