Home > Vind hulp > Adviesbureau Smaragd | Hoorn

Adviesbureau Smaragd

Voor duurzame inzetbaarheid van personeel & Burn-out preventie

Adviesbureau Smaragd is dé specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor personeel. Wij geloven, dat voorkomen beter is dan genezen. Dit betekent dat wij inzetten op preventie en behoud van gezondheid zodat we voorkómen dat mensen uitvallen door ziekte.

Het aanbod van Adviesbureau Smaragd is breed. Zo is er aanbod voor de individu: middels de ACT meting, coaching, individuele vaardigheidstraining. Als ook voor bedrijven: leiderschapstraining, gezondheidsprogramma, time-management. Al het aanbod is gericht op het voorkomen van een burn-out.

Adviesbureau Smaragd | Aanbod

Het startpunt van Adviesbureau Smaragd, is altijd de ACT meting. De ACT meting is een unieke tool, waarbij we naast iemands gekozen competenties (bewuste voorkeuren) ook de onbewuste voorkeuren kunnen meten. Deze tool is online binnen 15 minuten ingevuld en geeft een overzicht of iemand vanuit zijn of haar kracht werkt; wat weinig energie kost. Of vanuit prestatiekracht, wat op den duur kan leiden tot een burn-out. Dit kan informatie geven over de te ontwikkelen competenties. Daarnaast ook of iemand op de juiste werkplek zit, of dat er sprake is van een hogere gevoeligheid om een burn-out te ontwikkelen. Dit instrument is zowel individueel te gebruiken als per team. Met behulp van deze meting kunnen doeltreffende interventies ingezet worden om te helpen uw volledige potentieel te ontwikkelen, om burn-out te voorkomen en teams beter te leren gebruikmaken van elkaars potentieel.

Praktijkinformatie

Adviesbureau Smaragd | Hoorn

Manon van de Ven

Smaragd 13
1625 RE Hoorn
  • In de praktijk
  • Online