Home > Vind hulp > Acupunctuur aan de Maas

Weet jij het even niet meer?

Middels acupunctuur en coaching gaan we samen op reis naar jezelf!

We leven in een tijd van transformatie. Je ziet het in  de wereld, er heerst chaos en de systemen die ons gebracht hebben op het punt waar we nu zijn werken niet meer. Je ziet het in de politiek en ook op economisch niveau. Het is tijd voor verandering! Die verandering is op dit moment gaande.

Deze transformatieprocessen vinden zowel op macro- als op microniveau plaats. Heel veel mensen zijn op zoek naar zingeving en willen niet ‘gewoon hun leven leiden’, maar echt leven en vanuit hun passie een unieke bijdrage aan de wereld geven!

Alleen hoe ontdek je nu wie jij echt bent en wat je wilt? Dat zijn hele grote vragen. De meeste mensen weten niet hoe ze hier naar op zoek moeten gaan en blijven maar rondmalen in hun hoofd. Alleen zitten de antwoorden niet in het hoofd, zeker niet met alle conditioneringen die we tijdens ons leven op onszelf hebben geplakt, zoals:

Ik ben niet goed genoeg ( andere mensen kunnen dit veel beter)

Ik faal

Mag ik er wel zijn?

ect.

Wanneer je bij mij onder behandeling komt, gaan we samen kijken waar je nu staat en van daaruit gaan we stap voor stap op zoek naar wie jij nu eigenlijk echt bent. Wanneer dit steeds helderder wordt, word je gezichtsveld breder en komt jouw levensmissie/passie als het ware naar je toe!

De acupunctuurbehandelingen zijn volledig afgestemd op jouw energie en gaan mee in het transformatieproces.

Als ervaringsdeskundige ( ik heb twee zware burn-outs/depressies gehad), weet ik hoe het is om het even niet meer te weten. Ik weet hoe eng dit is, maar ik weet ook hoe mooi het proces is. Ik had het niet willen missen, zonder mijn dieptepunten was ik nu niet zo gelukkig geweest en had ik nooit het lef gehad om ‘echte keuzes’ te maken.

Met inspirerende groet,

René

Praktijkinformatie

Acupunctuur aan de Maas

Rene van Lier

Feijenoordkade 17
3071 HK Rotterdam
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Acupunctuur aan de Maas
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.