Home > Vind hulp > Act Profiad Coaching en Advies

Act Profiad Coaching en Advies

Analytische Coaching & Systemisch werk

 

We hebben allemaal zo ons eigen pad te gaan. En wat moeten we op dat pad tegenkomen om te groeien? Waartoe hebben we bepaalde ervaringen in ons leven nodig? Waar leidt jouw weg je naar toe? Herken je de signalen wanneer je van je pad afwijkt of wanneer je iemand anders’ pad loopt?

Afdwalen van ons eigen pad zorgt voor klachten als vermoeidheid, onrust, stress, angst, schuldgevoelens, burn-out enzovoorts. Veel fysieke klachten vinden hun oorsprong in onze psyche. Wat zeggen fysieke klachten over jouw thema?

Act Profiad Coaching en Advies | ACT® Methodiek

Mijn eigen pad heeft geleid van NLP coaching naar de ACT® methodiek. Van ACT® naar de Systemische Jaaropleiding. Om uiteindelijk te komen tot de opleiding tot Jungiaans Analytisch Therapeut. Vooral in deze laatste opleiding kom ik tot een holistische visie op het mensbeeld. We zijn zoveel meer dan we denken. De kunst is om jouw universele bron te ontdekken. Om te mogen en durven leven vanuit die universele bron. Mijn analytische vragen leiden tot het ontdekken van jouw bron.

The Circle of Change

ACT® als krachtig instrument

Om snel tot de kern te komen van je hulpvraag maak ik gebruik van de ACT® meting. Deze meting legt in korte tijd bloot wat je natuurlijk talent is. Wat jouw onbewuste blauwdruk is. Samen hebben we snel helder welke kwaliteiten je mag ontwikkelen en welke patronen je mag leren herkennen. Waar verlies je je energie aan? En wat gaat je energie geven? Hoe waardevol is het wanneer je jezelf beter leert kennen, zodat je dat kunt inzetten wat van jou is.

Ik maak in de coaching gebruik van The Circle of Change. We investeren in jouw zelfreflectie, zodat je je bewust wordt van wat jou onbewust aanstuurt. Door de bewustwording krijg je meer keuzevrijheid. Je bent minder slachtoffer van je ingesleten patronen.

Hoe is het voor jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je beslissingen? Ook daarmee gaan we aan de slag.

ACT® & Burn-out

Je kunt ook kiezen voor een aanvullende ACT® Burn-out rapportage. Deze rapportage geeft inzicht in je Burn-out gevoeligheid en op basis van welke patronen je de grootste kans maakt om daadwerkelijk een Burn-out te ontwikkelen. Met deze inzichten kunnen we gericht aan de slag met Burn-out preventie en/ of herstel.

Jouw gezin van herkomst

In jouw ogen

Vroeger als ik naar jou keek
voelde ik boosheid
Vroeger als ik naar je keek
voelde ik afwijzing
Vroeger als ik naar je keek
voelde ik je afwezigheid
Vroeger als ik naar je keek
zag ik de vlucht in verslaving
Vroeger als ik naar je keek
voelde ik weerstand tegen alles
Vroeger als ik naar je keek
zag ik je worsteling met je afkomst
Vroeger als ik naar je keek
zag ik je onmacht

Als ik nu naar je kijk
voel ik mededogen
Als ik nu naar je kijk
voel ik trots
Als ik nu naar je kijk
zie ik dat je niet anders kon
Als ik nu naar je kijk
voel ik erkenning en acceptatie
Als ik nu naar je kijk
zie ik je kracht
Als ik nu naar je kijk
zie ik je lot

In jouw ogen
zie ik dankbaarheid
In jouw ogen
zie ik liefde en loyaliteit

 

Ik schreef dit gedicht naar aanleiding van mijn eigen proces gedurende mijn Systemische Jaaropleiding. Een belangrijk onderdeel van de coaching is samen kijken naar jouw gezin van herkomst. Samen kijken naar jouw plek binnen dat gezin.

Het doel van Systemisch kijken is zichtbaar maken wat er in de onbewuste wereld speelt zonder de intentie het te veranderen. Wat wel verandert door deze manier van kijken is jouw perspectief. Je ervaart jezelf immers door de interactie met de ander.

Act Profiad Coaching en Advies

Ervaringen van klanten

Robin:

Mijn ervaring met jou is verwelkomend en aan te raden voor anderen, door je oprechte interesse, rustige uitstraling en natuurlijke vaardigheden.

De coaching heeft mij inzicht en bewustwording van mijn persoonlijke sterke eigenschappen gebracht. Hierdoor zijn mijn persoonlijke en professionele ontwikkelingen klaar voor de volgende uitdagingen”.

“If you love what you are doing, you will be succesful”

Sandra:

Ik heb Anita leren kennen als collega bij mijn huidige werkgever: collegiaal, iemand met geduld en oprechte interesse in de persoon die je bent en vooral iemand die zich voor de 100% inzet. Toen zij voor zichzelf is begonnen als coach, zat ik in een periode waar ik veel vragen had o.a. met betrekking tot mijn interesses op werkgebied. Anita heeft mij de kans gegeven samen met haar aan de slag te gaan om te zoeken waar mijn drijfveren liggen, waar ik blij van wordt en waar mijn kracht ligt. Door de rust die ze uitstraalt en haar manier van benaderen maakt het dat ik mij op mijn gemak voelde tijdens onze coachingsessies waardoor ik mijzelf ook kritische vragen durfde te stellen. Ze past geen geknutselde technieken toe en ze zegt je niet hoe je dingen wél of niet moet doen maar ze laat jezelf tot inzichten komen. Door de coaching heb ik de stap durven zetten volgend jaar te beginnen met een nieuwe opleiding: een nieuwe uitdaging bij mijn huidige werkgever, iets waar ik heel veel zin in heb. Anita, bedankt!

Anoniem:

Ik kijk ontzettend positief terug op onze gesprekken. Het heeft me nieuwe inzichten over mezelf gegeven en ik ben nog steeds elke dag heel blij met de stap die ik bij mijn werkgever heb gezet. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne gesprekken.

 

Act Profiad Coaching en Advies I Meer Informatie

Wil je graag meer informatie? Neem gerust eens een kijkje op mijn website Act Profiad Coaching en Advies – Burn-out preventie, burn-out coaching – Roermond – Midden-Limburg

Heb je behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail me dan op anita@actprofiad.nl of bel me op 06- 10 40 43 65.

Praktijkinformatie

Act Profiad Coaching en Advies

Anita Stal

Oranjestraat 35
5913 SX Venlo
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie