Home > Vind hulp > ACT Approach

ACT Approach

ACT Approach

Leef je beste leven

Welkom bij ACT Approach, het coachingscentrum voor werkende vrouwen die op zoek zijn naar balans, zelfvertrouwen, vreugde, natuurlijkheid en  (keuze)vrijheid . Bij ons ben je aan het juiste adres om te leren koersen op balans in werk en persoonlijk leven, en om je ware potentieel te ontdekken en te benutten. Vreugde en voldoening te ervaren temidden van je  drukke bestaan. Laat ons je begeleiden op deze reis naar een gelukkig en vervuld leven.

Leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt ;-). Je lichaam en je hart weten het altijd sneller dan je verstand.

Het lichaam liegt niet.

Bij ACT Approach erkennen we het belang van het luisteren naar je lichaam en het begrijpen van de signalen die het je geeft. Via  lichaams-gerichte technieken en oefeningen helpen we je om in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Dit stelt je in staat om beter te begrijpen wat je nodig hebt en om effectievere keuzes te maken op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Ben jij klaar om het leven aan te gaan op een dieper niveau?

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw transformatie naar een leven dat zowel makkelijker als betekenisvoller is dan je ooit had gedacht.

Praktijkinformatie

ACT Approach

Katja le Clercq

De Stege 1B
8194lp Veessen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met ACT Approach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.