Home > Vind hulp > ACT Approach

ACT Approach

ACT Approach

Laat je niet langer domineren door je innerlijke saboteurs. Ik bevrijd angsthazen, tobbers, stress-kippen, strebers en control-freaks uit de greep van hun ‘grote verhalenverteller’. Ik leer je hoe je je verstand en je gevoel met elkaar in verbinding brengt zodat je meer rust, vertrouwen en richting ervaart.

Via doelgerichte training help ik je om je positieve intelligentie te verhogen: de meest efficiënte manier om zowel je persoonlijk effectiviteit als je geluk te bevorderen.

Een traject bij overspanning en burn-out bij ACT Approach bestaat uit verschillende fases.

Vitaliteit en klachtreductie

Tijdens de eerste fase van stress en burn-out coaching richten we ons op vitaliteit en klachtreductie. Ik help je in – en met de natuur  je draagkracht te vergroten, het contact met je lichaam herstellen en ontdekken en doen wat voor jou werkt. De natuur heeft nooit haast en toch komt alles af.

Saboteurs ontmaskeren

In de tweede fase onderzoeken we welke “saboteurs’ jou in de weg zitten. Die kunnen heel hardnekkig zijn. Samen kijken we hoe je hier op een effectievere manier mee om kunt gaan zodat de impact van oude reflexen op je gedrag steeds kleiner wordt. Je traint doelgericht je positieve intelligentie zodat je van moment tot moment kunt handelen in lijn met wie je werkelijk wilt zijn. En jij jezelf behandelt als de persoon die je bent: uniek, nodig, prachtig en om oneindig van te houden!

Coaching op de werkplek

De derde fase bestaat uit eventuele werkhervatting en coaching op de werkplek.

Effectieve coachingstechnieken

Mijn coachingstrajecten duren nooit langer dan nodig is. Tijdens de coaching maken we gebruik van effectieve coachingstechnieken. Ik werk onder meer met Acceptance & Commitment, Ademhaling, Lichaamsbewustzijn, Positieve Intelligentie en Transactionele Analyse.

Katja Relax-coach

Mijn naam is Katja, ik ben relax-coach, mindful gedragscoach, stress- en burn-outbegeleider en mindful run trainer. Na een boeiende carrière in de internetwereld heb ik in 2006 een carriere-switch gemaakt naar de dankbare en dienende rol van coach, therapeut en trainer.

Met mijn expertise begeleid ik individuen, medewerkers en leidinggevenden. Mijn focusgebieden zijn Positieve Intelligentie, Acceptance & Commitment, energieherstel, stressbeheer en vitaliteit.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om de shift te maken van de Automatische Piloot naar VRIJ-UIT vliegen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Praktijkinformatie

ACT Approach

Katja le Clercq

De Stege 1B
8194lp Veessen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met ACT Approach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.